DOLAR 32,5778 0.27%
EURO 34,9781 -0.01%
ALTIN 2.445,790,41
BITCOIN 21024930.51593%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kalbinden bıçakladı, tutuklandı

Kalbinden bıçakladı, tutuklandı

ABONE OL
8 Kasım 2020 20:51
Kalbinden bıçakladı, tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’da 2 Vietnam uyruklu şahıs arasında çıkan  tartışma sonucu bir kişi bıçakla ağır yaralandı. Kaçan zanlı evinin yakınlarında bulunarak tutuklandı.

Mağusa’da önceki gece yabancı uyruklu şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı, 2 Vietnamlı arasındaki olay kavgaya dönüşürken, bir Vietnamlı arkadaşı olan bir diğer Vietnamlı’yı kalbinden yaraladı.

Ağır yaralanan Vietnam uyruklu Manh Dung Truong, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde müşahede altına alınırken, Truong’u ağır şekilde yaralayan Vietnam uyruklu Khac Hau Nguyen ise olayın ardından kayıplara karışsa da gece yarısı evinin yakınlarında tespit edilerek tutuklandı.

“Katle teşebbüs”, “Ağır yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamaları ile bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Nguyen hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

Polis, Truong’un hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı.

POLİS KAYIP BIÇAĞI ARIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten Polis çavuşu Arif Tolgan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Khac Hau Nguyen’in 7 Kasım 2020 tarihinde Mağusa’da Kurtalan Sokak üzerinde yine Vietnam uyruklu olan ve daha önceden tanıdığı Manh Dung Truong ile aralarında çıkan sözlü tartışma esnasında tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı ve henüz tespit edilemeyen bıçak ile Truong’u kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladığını açıkladı.

Truong’un, Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisine kaldırıldığını belirten Tolgan,  hayati tehlikesinin olduğunu açıkladı.

Zanlının gece yarısı evinin yakınlarında saklanırken tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Tolgan, olayda kullanılan bıçağın arandığını söyledi.

Tolgan, yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade ederek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.