istanbul manzara

Kamera kayıtları inceleniyor
304 okunma

Kamera kayıtları inceleniyor

ABONE OL
19 Ekim 2016 11:00
Kamera kayıtları inceleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de hafta sonu yaşanan havaya ateş açma olayının zanlıları dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Havaya ateş açan Ferhat Kaya ile aynı araçta bulunan 3 kişinin tutukluluk süresi uzatıldı

Devrim DEMİR

Girne’de hafta sonu kiralık araç içerisinden gelişigüzel havaya ateş Ferhat Kaya ve aynı araçta bulunan 3 kişi hakkında yürütülen soruşturma devam ediyor. Zanlılar, Turgay Gül, Ramazan Kıraç, Adem Günay ve Ferhat Kaya ek tutukluluk talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkeme’sine çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların soruşturma maksatlı 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Kaya suçunu itiraf etti

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Üzeyir Kürşat Koşer mahkemede verdiği ifadesinde zanlıların kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde taşıma ve tasarruf, kasti hasar ve meskûn mahalde ateş açma suçlarından tutuklandıklarını anlattı. Zanlıların 15 Ekim tarihinin ilk saatlerinde tespit edilip tutuklandığını söyleyen Koşer, alınan tutukluluk süresinde zanlı Ferhat Kaya’nın işlediği suçu itiraf ettiğini kaydetti.

Koşer, olayın ciddiyetine dikkat çekerek zanlıların serbest kalması halinde emarelere etki edebileceklerini belirterek 6 gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

ramazan-kirac-1

zanli-ferhat-kaya

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0