DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20690821.45847%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Karı Koca Evde  Uyuşturucu Takılıyordu Narkotik Evi Bastı – Kıbrıs Gercek Gazetesi
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Karı Koca Evde Uyuşturucu Takılıyordu Narkotik Evi Bastı – Kıbrıs Gercek Gazetesi

Karı Koca Evde Uyuşturucu Takılıyordu Narkotik Evi Bastı – Kıbrıs Gercek Gazetesi

ABONE OL
28 Ocak 2017 10:40
Karı Koca Evde  Uyuşturucu Takılıyordu Narkotik Evi Bastı – Kıbrıs Gercek Gazetesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narkotik ekiplerinin Lapta’da gerçekleştirdiği operasyonda evlerinde uyuşturucu bulunarak tutuklanan Artsıom  Shpakouski ve Evgenııa Volkova aleyhindeki soruşturma tamamlandı

 

Lapta’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda polisin gözaltına aldığı Rus çift Artsıom  Shpakouski ve Evgenııa Volkova aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Zanlılar dün teminat talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak, Artsıom  Shpakouski’nin 10 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL nakdi, Evgenııa Volkova’nın ise 5 bin TL nakdi KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmalarına emir verdi.

Tutuksuz yargılanacaklar

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Barış Duman,  Artsıom  Shpakouski ve Evgenııa Volkova’nın birlikte kaldıkları evde gerçekleştirilen operasyonda tutuklandıklarını anlattı.

Polis çavuşu Barış Duman, Shpakouski’nin arama yapılmak üzere evine gidildiği sırada, kendisi ile birlikte kalmakta olan Evgenııa Volkova’nın koşarak tuvalet bölümündeki klozet içerisine bir şeyler atmaya çalıştığı sırada tespit edildiğini söyledi.

Duman,  tuvalet içerisinde yerde yaklaşık yarım gram hintkeneviri ile klozet içerisinde bir adet usb cihazı bulunduğunu belirtti.

Polis, söz konusu evde devam eden aramalarda ise logar kısmında yarım gram hintkeneviri ve toplam 4 adet usb cihazı bulunarak emare alındığını ifade etti.

Polis çavuşu Barış Duman, zanlıların kalmakta olduğu dairede devam eden aramalarda, Shpakouski’nin resmi bulunan iki ayrı ülkeye ait pasaport bulunduğunu ancak pasaportlarda isim ve bilgilerin farklı olduğunu kaydetti.

Duman, zanlının resmi bulunan Bulgar pasaportunun ise sahte olduğunun tespit edildiğini kaydetti.

Polis çavuşu, soruşturmanın tamamlandığını belirterek uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.