DOLAR 32,5259 0.11%
EURO 35,0474 -0.01%
ALTIN 2.435,800,00
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

04:25

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
KKTC Günleri Fuarında  “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” Kafilesi Açılış Gününün İlgi Odağı Oldu!
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • KKTC Günleri Fuarında “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” Kafilesi Açılış Gününün İlgi Odağı Oldu!

KKTC Günleri Fuarında “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” Kafilesi Açılış Gününün İlgi Odağı Oldu!

ABONE OL
14 Kasım 2016 22:29
KKTC Günleri Fuarında  “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” Kafilesi Açılış Gününün İlgi Odağı Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KRAL VE KRALİÇELER İSTANBULDAYDI: İstanbul’un önemli fuarlarından CNR Expo’da düzenlenen “KKTC  günleri” fuarında  “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” kafilesi açılış gününün ilgi odağı oldu. Kıbrıs Evi Konseptinde hazırlanan KKTC bölümünde duruşları ve güzellikleri ile dikkat çekti

İstanbul’un önemli fuarlarından CNR Expo’da düzenlenen “KKTC  günleri” fuarında açılış günü yer alan kalabalık  KKTC kafilesinde, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun yanında Bülent Günkut yönetimindeki “Güzellik kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs”lardan oluşan Günkut Ajans ekibi de yer aldı.

Astra Grup tarafından İstanbul’a davet edilen, “Güzellik Kraliçeleri” ve “Bay Kuzey Kıbrıs” kafilesi açılış gününün ilgi odağı oldu. Kıbrıs Evi Konseptinde hazırlanan KKTC bölümünde duruşları ve güzellikleri ile dikkat çeken Astra Miss Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Kraliçeleri Esin Terzioğlu, Melissa Aksaç, Merve Çakas ile Bay Kuzey Kıbrıs  Görkem Akdur ve diğer tescilli güzellerden oluşan Günkut Ajans kafilesi üç gün boyunca amaçlı ve anlamlı bir  İstanbul tatilini  de yaşamış oldu.

“KKTC Günleri” fuar açılış sonrasında İstanbul’u dolaşan, alış veriş yapan ekip bir kez daha KKTC yi  tanıtma etkinliklerinden birisini başarı ile yerine getirdi. Ekipte ayrıca Ebru İlkhan, Gülben Öztinen, Semra Köroğlu, Asya Sadisönmez, Nergiz Köse , Simge Özgener, Alpin Ar ve Vedat Karatan’da yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.