DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
“Koronavirüs Tedbirlerine Büyük Önem Veriyoruz”

“Koronavirüs Tedbirlerine Büyük Önem Veriyoruz”

ABONE OL
28 Aralık 2020 10:18
“Koronavirüs Tedbirlerine Büyük Önem Veriyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Gazimağusa ve İskele’de bazı okulları ziyaret ederek, “Koronavirüs tedbirlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

Lefkoşa‘da 9 Eylül İlkokulu‘nda 2 öğretmenin Covid-19 testi pozitif çıktı. Öğretmenlerin ayrıca Artı Derhanesi‘nde de ders verdiği öğrenildi

Gelişmeler üzerine dün akşam saatlerinde Özgür Gazeteye konuşan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Şener Elcil, öğretmenlerin çok sayıda temaslı olmalarının yanında, okul dışında bir de dershanede çalıştıklarını söyledi.

Elcil, pozitif sonuçları gelen öğretmenlerin Eğitim Bakanlığı‘na bildirdiklerini ama bakanlığın eğitime ara vermek istemediğini de sözlerine ekledi.

Bir hemşire ve yoğun bakım hastasının da koronavirüs testi pozitif!

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde çalışan bir hemşirenin ve bir yoğun bakım hastasının koronavirüs testi pozitif çıktı. Koronavirüs testi pozitif çıkan hemşire sayısı 3’e yükselirken, bulaşın hasta kaynaklı olduğu düşünülüyor.

Cumhurbaşkanlığı’nda çalışan yakın koruma temaslı çıktı!

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde çalışan iki hemşirenin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanlığı’nda çalışan yakın korumanın temaslı olduğu yönünde çıkan haberlerin doğru olduğu hakkında Cumhurbaşkanlığı açıklama yaparak, bahsi geçen kişinin testinin negatif olduğu açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.