istanbul manzara

Kraliçe Aydın Başar soruları içtenlikle yanıtladı
212 okunma

Kraliçe Aydın Başar soruları içtenlikle yanıtladı

ABONE OL
21 Eylül 2022 15:13
Kraliçe Aydın Başar soruları içtenlikle yanıtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde düzenlen 2015 yılında düzenlen Çilek Güzellik yarışmasında Kraliçe seçilen ve Orta Sayfa’nın Cuma günleri yorumcu olarak katılan Aydın Başar, Kıbrıs Gazetesi’nin Yasemin Eki’in sorularını içtenlikle cevapladı.

Son duyduğun dedikodu?
Dedikodulara kulaklarımı kapamış durumdayım. Adı üstünde dedi kodu genelde gerçeklik payının anlatılanın yarısından az olduğu sadece gereksiz bir bilgi olarak hayatınızı dolduran bir durum olduğunu düşünüyorum. Kendi hayatımı yaşamayı ve geri kalanla pek ilgilenmemeyi tercih ediyorum.

Tek bir özür hakkınız olsa kimden dilerdin?
Kendimden özür dilerdim insanların beni üzmesine kırmasına izin verdiğim çoğu zaman kendimi kendi sorunlarımı unutup başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğumdan üstün tuttuğum için.

Tanrı içinizde dışınızda mı?
Tanrı içimizdedir içsel inançlarımız da iç sesimizde gizlidir.

Seni anlatan şarkı
Model- Sarı Kurdeleler

Bir mektup yazma hakkın olsa kime ve ne yazardın?
Gelecekteki kendime yazardım. Nasıl zorluklardan geçtiğini hayallerimi anlatırdım ve gelecekte bunları okurken hayallerimin ne kadarını gerçekleştirdiğimi nerden nereye geldiğimi görmek isterdim.

Mecbur kalsanız insan eti yer misiniz?
İnsan böyle bir soruya genelde iğrenerek asla cevabını verir. Ama insanın doğası gereği ilk temel içgüdüsü hayatta kalmaktır. Bu sebeple eğer öyle bir durumla baş basa kalsaydım muhtemelen yerdim.

Neyinizle anılacaksınız?
Yaptığım tüm mesleklerde hep insanların hayatlarına dokunmak istedim hep bunu hedefledim. Bu sebeple büyük ihtimalle hayatına dokunduğum insanlar tarafından bu özelliğimle anılacağımdır.

Birini öldürebilir misin?
Birini öldürebilmek insanlık dışı bir eylemdir. Lakin geçmiş tarihlerimize baktığımızda kendi soyumuzu devam ettirebilmek kendi bayrağımız altında hür bir şekilde yaşayabilmek adına savaşların içinde bulunmuş bir toplumun evladı olarak öyle bir durumun içinde kalırsam ailem sevdiklerim ülkem ve halkım için yapabilirim.

Nerede olmak isterdiniz?
Olmak istediğim yere giden yolun tam ortasındayım çünkü bir gün orda olmak için şuan burda olmalıyım. O yüzden burada olmak isterdim ki oraya gidebileyim.

Hayatta ne yapmazsın?
Ben bir hekimim ve hayatta asla etik kurallarının dışına çıkmam. Ettiğim Hipokrat yeminini kendime yol bilir onun dışına da çıkmam. Kendi çıkarlarımı asla hastalarımın iyiliğinin önüne koyamam.

Orhan İSMAİLOĞLU
Kıbrıs Gazetesi

Anasayfa » Röportaj » Kraliçe Aydın Başar soruları içtenlikle yanıtladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0