istanbul manzara

Kreatinin düşürmek için Tetley’nın Yeşil Çay Faydaları
493 okunma

Kreatinin düşürmek için Tetley’nın Yeşil Çay Faydaları

ABONE OL
24 Ekim 2016 16:23
Kreatinin düşürmek için Tetley’nın Yeşil Çay Faydaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tetley Çayın Sağlığa Faydaları 

Tetley Yeşil Çay, hiçbir katkı maddesi  içermeyen saf ve doğal yeşil çay  böbrek hastalığı olan hastalar için birçok sağlık yararları olduğunu tespit edilmiştir.

 Tetley Yeşil Çay düşük, yüksek kreatinin, kan üre nitrojen ve ürik asit, kan şekeri seviyelerini ve sağlıklı bir böbrek fonksiyonlarının diğer göstergeler yardımcı olabilir.

 Böbrek nakli olanlar için, Tetley’nın yeşil çay da hasar potansiyel böbrek organ reddi ve bastırıcı ilaçlar azaltmak için iyi bir günlük ekidir.

 Tetley Yeşil Çay doğrudan etkisi yüksek kreatinin azaltmak için, ancak altta yatan böbrek sorunları tedavi yardımcı olabilir kreatinin seviyelerini azaltmaya yardımcı olur, daha fazla böbrek hasarı azaltmak ve neyin en önemli olduğunu korumak ve böbrek fonksiyonlarını korumaya yardımcı olmak için.

Yeşil çay böbrek, mesane ve idrar yollarında taş oluşumu riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Bu hem kadınlar hem erkekler için çalışıyor. Böbrek taşı çok acı bir böbrek bir sorundur. Çoğu iyi huylu olmasına rağmen, böbrek fonksiyonu zarar ve kreatinin yüksek düzeyde neden olabilir. Dahası, böbrek taşı, bu nedenle yeşil çay tüketimi böbrek hastalığı olan hastalar için çok faydalıdır genellikle polikistik böbrek hastalığı, böbrek yetmezliği gibi pek çok diğer böbrek hastalıklarının komplikasyonları olduğunu.

 Yeşil çay kateşin polifenolleri, özellikle epigallokatekin böbrek kanseri riski kanser hücrelerini ve çok daha öldürmek yardımcı olabilir zengin galat içerir. Daha önemli olan, doğal ve sağlıklı bir vücut hücre ve dokuları zarar vermez.

 Yeşil çay, kan, tromboz ve pıhtı oluşumunu inhibe yardımcı olmak amacıyla kan kolesterol, kan şekeri ve kan basıncını düşürmek için iyi bir kalp krizi, felç ve diğer kalp ve kalp-damar komplikasyon riski çok daha düşüktür .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0