DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20739911.42579%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
KTHES’dan Sağlık Bakanlığına Karantina Çağrısı

KTHES’dan Sağlık Bakanlığına Karantina Çağrısı

ABONE OL
8 Ocak 2021 12:28
KTHES’dan Sağlık Bakanlığına Karantina Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KTHES Başkanı İbrahim Özgöçmen, karantina koşullarının düzenlenmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunarak, bunun aksi durumunda ise sivil itaatsizlik eylemi gerçekleştirileceğini söyledi.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası (KTHES) Başkanı İbrahim Özgöçmen, idarenin “yanlı ve taraflı, aynı zamanda keyfi” kararlar aldığını ileri sürerek, kimi meslek grupları ve kişilerin evde, kimi meslek grupları ve vatandaşların ise otellerde karantinaya alınmasını eleştirdi.

Özgöçmen, Sağlık Bakanlığı’nın bu konuda gerekli olan tedbiri almasını, aksi durumunda ise sivil itaatsizlik eylemi gerçekleştirileceğini duyurdu.

KTHES Başkanı Özgöçmen, yaptığı yazılı açıklamada, sendika yönetim kurulu olarak Sağlık Bakanlığı’na bu husustaki görüşlerini paylaşması ve gerekli tedbiri alması için açık çağrıda bulundu.

Çağrılarına Pazartesi mesai bitimine kadar cevap verilmezse, sendikalarının sessiz kalmayacağını vurgulayan Özgöçmen, “Hatta üyelerimizin istememeleri halinde hotel karantinasına gitmeyerek evde izole olmaları için karar üretilerek, gerekirse sivil itaatsizlik eylemine gidileceğini peşinen beyan eder tüm üye ve kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.