DOLAR 32,3804 -0.19%
EURO 34,7118 -0.11%
ALTIN 2.428,77-0,39
BITCOIN 2023828-2.29924%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kumar Oynamaya Diye Geldi Evlere Girerek / Kıbrıs Gercek

Kumar Oynamaya Diye Geldi Evlere Girerek / Kıbrıs Gercek

ABONE OL
18 Nisan 2017 10:19
Kumar Oynamaya Diye Geldi Evlere Girerek / Kıbrıs Gercek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkeye kumar oynamak maksadıyla gelip, 3’ü Gazimağusa’da, 1’i de Lefkoşa’da olmak üzere dört evi hasara uğratarak açıp, içerisinden çok sayıda eşya çalan Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı ve Rufat Guliyev, hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi 

Sedef BOŞNAK

Ülkeye kumar oynamak maksadıyla gelip, 3’ü Gazimağusa’da, 1’i de Lefkoşa’da olmak üzere dört evi hasara uğratarak açıp, içerisinden çok sayıda eşya çalan Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı ve Rufat Guliyev aleyhine yürütülen polis soruşturması bitti.

Zanlılar, işledikleri suçlardan ilerde yargılanmak üzere, 3 ayı geçmemek kaydıyla, hükümsüz tutuklu olarak Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Parasızlıktan yaptık 

Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla huzurunda görüşülen dünkü teminat duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Mahir Türe, geniş çaplı sürdürdüğü tahkikatını tamamladığını belirttikten sonra, kaçma ihtimali olan zanlıların cezaevine göndermesini talep etti.

Karar öncesi söz alan zanlı Azerbaycanlı Rashad Badalbaylı, konu suçları alkol tesiri altında, parasızlıktan işlediklerini beyan etti.

İlginç izahatlarıyla dikkat çeken Rashad Badalbaylı, “Trafik cezası almıştık, paramız da yoktu. Böyle bir cürüm işlemeye karar verdik” dedi.

Huzurundaki talebi ve zanlı beyanını değerlendiren yargıç, konu suçların ciddiyetine dikkat çekti ve zanlıları davaları görüşüleceği tarihte hazır olmalarını sağlamak maksadıyla 3 ayı geçmeyen bir süre cezaevine gönderdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.