DOLAR 32,4277 -0.07%
EURO 34,8157 0.1%
ALTIN 2.428,43-0,41
BITCOIN 2015492-2.85262%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kumarhane müşterisinin çantasını çaldı

Kumarhane müşterisinin çantasını çaldı

ABONE OL
14 Mayıs 2019 09:25
Kumarhane müşterisinin çantasını çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede müşteriye ait el çantasını ve içinde bulunan bin 300 TL nakit parayı, araç anahtarını, 2 adet güneş gözlüğünü ve kişisel bazı belgelerini sirkat ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz perşembe gününden beridir aranan 62 yaşındaki zanlı Yıldırım Fakoğlu, önceki gün tespit edilerek tutuklandı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Özmüezzin, zanlı Fakoğlu’nun “Sirkat” suçundan methaldar olduğunu ifade ederek, olayın olgularını mahkemeye aktardı. Zanlının 9 Mayıs Perşembe akşamı, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede müşteri olarak bulunan Hakan Kırkık’a ait el çantasını sirkat ettiğini belirten Özmüezzin, çalınan çantanın içerisinde bin 300 TL nakit para, 2 adet güneş gözlüğü, araç anahtarı ve kişisel belgelerin bulunduğunu kaydetti.

Özmüezzin, kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu zanlının tespit edildiğini ve önceki gün tutuklandığını belirterek, zanlı Yıldırım Fakoğlu’nun TC vatandaşı olduğunu ifade etti.

Meseleyle ilgili tahkikatın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler olduğunu ve zanlının serbest kalması durumunda tahkikatın selametine etki edebileceğini belirten Özmüezzin, zanlının poliste 2 gün tutuklu kalması talebinde bulundu.

Yargıç Meltem Dündar, yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınması gereken ifadeler olduğunu ve zanlının serbest kalması durumunda tahkikata etki etmesinin muhtemel olduğunu belirterek, zanlının poliste 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.