İslam aleminin kutsal bayramlarından 4 günlük Kurban Bayramı bugün tamamlanıyor.
İslam aleminin kutsal bayramlarından 4 günlük Kurban Bayramı bugün tamamlanıyor.
Kurban Bayramı’nın son günü olan bugün, Din İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla Larnaka’da bulunan Hala Sultan Tekkesi’ne bayram ziyareti gerçekleştiriliyor.
Normal şartlarda Güney Kıbrıs’a geçişine izin verilmeyenler bugün Hala Sultan Tekkesi’ne gidebilecek ve burada ibadette bulunacak.
Kurban Bayramı’nın bugün tamamlanmasına rağmen kamu daireleri 4 günlük bayramla birlikte yarının da idari izin verilmesi nedeniyle pazartesi günü açılacak.
Bu kararla 9 güne çıkan bayram tatil süresinde başta polis, belediyeler ve acil hizmet veren diğer kurumlar, bayramın huzur içinde geçmesi için gerekli önlemleri aldı.
Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, küçük çaplı bazı kaza ve olaylar dışında, Kurban Bayramı olaysız geçti.
KIBRIS
21 Mart 2023GÜNDEM
21 Mart 20233. SAYFA
21 Mart 20233. SAYFA
21 Mart 2023SPOR
21 Mart 2023SPOR
21 Mart 20233. SAYFA
21 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.