istanbul manzara

Lefkoşa’da darp
126 okunma

Lefkoşa’da darp

ABONE OL
12 Eylül 2022 16:44
Lefkoşa’da darp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel caddesi üzerinde, dün trafik sorunu nedeniyle yaşanan darp olayında, 1 kişi tutuklanırken 3 kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, olayda, M.U.(E-25), M.U.(E-33), Ö.F.A.(E-24) ve İ.K.(E-22) isimli kişilerin, Ubeyd Demir’i (E-39) darp edip, M.U’nun eline basması sonucu, Demir’in serçe parmağının kırılmasına neden olduğu belirtildi.

M.U.’nun (E-25) tutuklandığı, M.U.(E-33), Ö.F.A.(E-24) ve İ.K.’nin (E-22) aleyhinde yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma devam ediyor.

– Kumarhanede hırsızlık

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde, cumartesi günü, slot makinesi üzerinde bırakılan bir şahsa ait cep telefonunun çalınmasıyla ilgili zanlı olarak görülen Y.S.(E-57) tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

– Kanunsuz avlanmadan 3 kişinin aleyhine yasal işlem başlatıldı

İkinci İnce Av Mevsimi dolayısıyla, dün ülke genelinde polis tarafından yapılan kontroller sonucunda, toplam 3 kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı, A.Y.(E-61)’in Boğazköy’de, meskun mahale 250 metre mesafeden fazla yaklaşmak suretiyle ve A.T.(E-49) ile A.A.(E-75)’in ise Güneşköy’de, ava kapalı bölge içerisinde kanunsuz olarak avlandıklarının tespit edildiğini kaydetti.

Bahse konu şahıslar aleyhinde yasal işlem başlatıldı, soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0