istanbul manzara

Lenovo’dan telefonları buz gibi yapacak çözüm!
143 okunma

Lenovo’dan telefonları buz gibi yapacak çözüm!

ABONE OL
17 Ağustos 2022 19:30
Lenovo’dan telefonları buz gibi yapacak çözüm!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lenovo tarafından çıkarılacak Legion Y70, son dönemlerde pek çok akıllı telefon kullanıcısının sıkıntı çektiği ısınma problemi ile ilgili devrim niteliğinde bir özellik sunulacak. Halihazırda bazı bilgileri ortaya çıkan cihazın duyurulan bu yeni özelliği şimdiden merak uyandırdı.

Yarım milimetrelik oda ile sorun çözülecek!

Lenovo, 18 Ağustos tarihinde tanıtımını yapmayı planladığı yeni Legion Y70 modeli ile telefonda oyun oynamayı seven kullanıcılara hitap edecek. Aynı zamanda markanın yeni amiral gemisi pek çok telefon kullanıcısı tarafından yaşanan ısınma problemine de yenilikçi bir çözüm getirecek.

Yeni özellik ile firma sadece 0.55 mm kalınlığında bir oda ile bu soruna yenilikçi bir çözüm sunacak. VC (buhar odası) soğutma sistemini kullanacak olan cihaz inceliğinden ödün vermeyecek. Bu nedenle sadece 7.99 mm kalınlıkla piyasaya sunulacak.


Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarı: Lenovo Yoga 5G

Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarı: Lenovo Yoga 5G

Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarı Lenovo Yoga 5G, CES 2020 etkinliğinde tanıtıldı. 5G teknolojisini ilk kez bilgisayarda kullanma başarısı gösteren Lenovo, sektörde yeni bir rekabeti başlatmış oldu.

Oyuncular için güçlü işlemci!

Lenovo yeni tanıtacağı Legion Y70 modelinde 6.67 inç AMOLED bir ekrana yer verecek. Aynı zamanda oyun oynamayı seven kullanıcılarını düşünerek Snapdragon 8 + Gen 1 işlemcisini kullanacak. Bunlarla birlikte firma kullanıcılarına 16 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği sunacak.

Lenovo Legion Y70

Ayrıca 5100 mAh kapasiteye sahip bir batarya ve 67 W hızlı şarj özelliği olacak. Android 12 ile piyasaya sunulacak olan Legion Y70, 50 Megapiksel OIS destekli kamerayla kullanıcılarına 8K video çözünürlüğü sunacak.

Üç kamera ile gelecek modelin ikinci kamerası 13 Megapiksel ve üçüncüsü ise 2 Megapiksel değerinde olacak. Ön tarafta ise Lenovo, müşterilerine 16 Megapiksel kamera ile 4K video çekme imkanı sunacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0