DOLAR 32,4458 -0.13%
EURO 34,7310 -0.7%
ALTIN 2.440,550,19
BITCOIN 20945321.06698%
Lefkoşa
°

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
LG şimdiye kadarki en küçük OLED ekran üzerinde çalışıyor!

LG şimdiye kadarki en küçük OLED ekran üzerinde çalışıyor!

ABONE OL
17 Ağustos 2022 16:43
LG şimdiye kadarki en küçük OLED ekran üzerinde çalışıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LG Electronics, piyasadaki en iyi OLED ekran üreticilerinden bir tanesi. Diğer televizyon ve monitör üreticileri için de paneller üreten LG, bu konuda oldukça öne çıkıyor. Şirketin şimdiye kadarki en küçük OLED TV‘si ise 42 inç, en küçük OLED monitörü ise 27 inç boyutunda.

LG’den 20 inçlik OLED ekran geliyor

Bu durum ise yakın zamanda değişecek gibi görünüyor. LG, OLED ekranları yakın zamanda daha farklı boyutlarla sunmayı planlıyor. LG Display Başkan Yardımcısı Kang Won-Seok, şirketin 20 inçlik bir OLED paneli piyasaya süreceğini açıkladı. Böylelikle şirket şimdiye kadar üretilen en küçük OLED panelli ekranı üretmiş olacak.




Monitörlerde MS (Tepkime Süresi) nedir?

Monitör satın alacağımız zaman karşımıza çıkan MS (Tepkime Süresi) nedir? İşte kullanıcıların dikkat etmesi gerekenler…

Won-Seok, bu yeni panellerin ne tür bir cihaz için kullanılacağını tam olarak açıklamadı. Ancak yeni panellerin, pandeminin neden olduğu artan kişisel ekran talebini karşılamaya yardımcı olmak için tasarlandığını biliyoruz.

Son birkaç yılda dünyanın çeşitli yerlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle çoğumuz dışarı çıkmak yerine evde çalışmaya ve evde kalmaya alıştık. Evde geçirilen sürenin artması ile birlikte ofis ve ev içi eğlence için monitörlere ve televizyonlara her zamankinden daha fazla talep bulunuyor.

Bu panellerin LG tarafından mı kullanılacağını yoksa başka bir firmaya satılacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak LG’den bu yıl içerisinde 20 inç boyutlarında OLED TV veya OLED monitör görme şansımız oldukça yüksek. 20 inçlik bir monitör hiç kuşkusuz oyuncu deneyimini olumlu şekilde etkileyecektir.

LG’nin nasıl bir ürün tasarladığını görmek için biraz daha beklememiz gerekiyor. Eğer küçük bir OLED ekran istiyorsanız, LG’den gelecek hamleyi beklemeniz mantıklı olacaktır. LG’nin 20 inçlik OLED ekranının kısa süre içerisinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Peki siz LG ve dünyanın en küçük OLED ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.