istanbul manzara

Mehmet Altıntaş Aracında Uyuşturucu’dan Baygın Halde Bulundu
160 okunma

Mehmet Altıntaş Aracında Uyuşturucu’dan Baygın Halde Bulundu

ABONE OL
28 Temmuz 2017 10:22
Mehmet Altıntaş Aracında Uyuşturucu’dan Baygın Halde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Pile’de, uyuşturucu tasarrufundan tutuklanan Mehmet Altıntaş, mahkemeye çıkarılarak aleyhine 1 gün tutukluluk emri temin edildi

Sedef BOŞNAK

Pile’de, aracında, kendisinden geçmiş vaziyette tespit edilen Mehmet Altıntaş, uyuşturucu tasarrufundan mahkemeye çıkarılarak, aleyhine 1 gün tutukluluk emri temin edildi.

Polis, zanlının tasarrufundaki 100 miligram ağırlığındaki uyuşturucuyu ve içerisinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan yarım içilmiş sigarayı ve maddenin muhafazası için kullanılan foil kağıdı da incelenmesi için ilgili laboratuarlara gönderecek.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Hasan Boşnak, meselenin tahkikat memurluğunu üstlenen PGM’ye bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Cüneyt Arkın’ı yeminli şahadete çağırdı.

Arkın, zanlıyı, 26 Temmuz 2017’de, aracı içerisinde kendisinden geçmiş vaziyette bulduklarını belirterek, araç içerisinde yaptıkları aramada, foil kağıdına sarılı 100 miligram ağırlığında sentetik canabionid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan maddeyi ve yarım içilmiş sigarayı bularak emare aldığını söyledi.

Zanlının gönüllü ifade vermediğine dikkat çeken tanık polis, aldığı emareleri, incelenmesi için ilgili

laboratuvarlara göndereceğinden söz etti ve mahkemeden, yeni başlayan tahkikatını tamamlayabilmek için süre istedi.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç, zanlının, ilk nazarda meseleyle bağlantısı olduğu yönünde bulgu yaptı ve ilgili tahkikatın sürdürülebilmesi için zanlının 1 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0