istanbul manzara

Misafire’de Güven Kalmadı
266 okunma

Misafire’de Güven Kalmadı

ABONE OL
31 Ekim 2016 09:16
Misafire’de Güven Kalmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gönyeli’de evine  misafir olarak gittiği başka bir evde para çalan erdoğan karakaya tutuklandı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aykut Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlı Erdoğan Karakaya’nın 27 Ekim tarihinde saat 21.00 sıralarında Gönyeli’de misafir olarak bulunduğu evde yine aynı yerde misafir olarak bulunan Reyhana Saleh’e ait araba anahtarını çaldıktan sonra konu aracın içerisinde muhafaza edilen 4400 Euro nakit parayı çaldığını söyledi. Polis konu ile ilgili olarak şikâyetin 29 Ekim tarihinde yapıldığını ve zanlının tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis yapılan sorguda zanlının tasarrufunda 2390 Euro’nun bulunduğunu ve halen daha aranan 2010 Euro’nun olduğunu ifade etti.

Özkan, zanlı Karakaya’nın gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini, çaldığı paraların bir kısmını Gece kulübü ve bazı alışverişlerde harcadığı beyanında bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Güçlüer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0