istanbul manzara

Motorola Maui’nin teknik özellikleri ve görselleri ortaya çıktı!
105 okunma

Motorola Maui’nin teknik özellikleri ve görselleri ortaya çıktı!

ABONE OL
6 Ekim 2022 15:00
Motorola Maui’nin teknik özellikleri ve görselleri ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde akıllı telefon dünyasında sağlam adımlar atan Motorola, yakaladığı başarıyı devam ettirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, yarın Moto E3 isimli yeni bir akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Ancak Motorola, yıl bitmeden bir akıllı telefonu daha kullanıcılarına sunmak istiyor.

Motorola Maui, MediaTek’in Helio G37 işlemcisi ile geliyor

Önemli kaynaklar, Motorola’nın Maui kod adında bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını belirtiyor. Henüz isminin netlik kazanmadığını belirtmekte fayda var. Akıllı telefon haberleriyle tanınan, 91mobiles Motorola Maui kod adını tanışan modelin özelliklerini ve görüntülerini gün yüzüne çıkardı.

3GB RAM ile gelmesi beklenen yeni Motorola modeli, işlemci koltuğunda MediaTek’in Helio G37’sine yer veriyor. Cihaz, ön panelinde 1600×720 piksel çözünürlük sunan ve 20:9 en boy oranına sahip bir HD+ ekrana sahip olacak. Ekranın üstünde ortalanmış, 5 megapiksellik bir özçekim kamerası yer alacak.


Orta segmentte rekabet kızışıyor! Motorola Moto G72 özellikleri belli oldu

Orta segmentte rekabet kızışıyor! Motorola Moto G72 özellikleri belli oldu

3 Kasım’da tanıtılacak Motorola Moto G72 modelinin özellikleri belli oldu. Yeni modelin fiyat/performans cihazı olacağı tahmin ediliyor.

Cihazın arka kısmında üçlü bir kamera kurulumu yer alıyor. Motorola Maui akıllı telefonunda, f/2.2 ile desteklenmiş 16 megapiksellik ana kamera ve iki adet 2 megapiksel sensör yer alıyor. Cihazın teknik özellikleriyle ilgili tüm bilgiler bunlarken fiyatına ilişkin bir bilgi henüz yok.

Motorola Maui

Yeni Motorola modelinin arka kısmındaki logo, aynı zamanda bir parmak izi tarayıcısı olarak görev yapıyor. Öte yandan akıllı telefonun sağ tarafında güç düğmesi ve ses seviyesi düğmesi bulunurken, sol taraftaki çerçevede SIM kart yuvası bulunuyor. Cihazın küresel pazara çıkacağına ilişkin söylentiler bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0