istanbul manzara

MSA Kadın Futbol Takımı sezonu açtı
119 okunma

MSA Kadın Futbol Takımı sezonu açtı

ABONE OL
29 Aralık 2022 18:22
MSA Kadın Futbol Takımı sezonu açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Puma Kadınlar ligi (2021-2022) namağlup son şampiyonu Mağusa Spor Akademisi kadın futbol takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. Bir önceki sezonun da şampiyonu olan Mağusa Spor Akademisi kadın futbol takım antrenörü Şerif Ogan nezaretinde yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet stadı’nda yapılan antrenmanı Laika Çakır, Emine Özarı, Duygu Mercan Bayram da yerinde takip ederek takıma destek olunurken, futbolculara yakın ilgi gösterildi. Turkuaz beyazlı ekip, kadın futbol takımı olarak son iki sezondaki namağlup şampiyonlukların ardından yeni sezonda da hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Bu arada takım oyuncuların bir de mangal partisi verildi. Dems Construction sahibi Süleyman Can’ın katkılarıyla Duygu Mercan Bayram’ın bahçesinde gerçekleştirilen açılış ve yeni yıl mangal partisine Mağusa Spor Akademisi (MSA) Başkanı Ahmet Ogan, yöneticilerden Fevzi Erşanlar, Mehmet Yalçın, Kadın futbol takım yöneticileri Laika Çakır, Naciye Çelebiaziz, Emine Özarı, Duygu Mercan Bayram, antrenör Şerfi Ogan ve futbolcuları yanı sıra sporcu aileleri katıldı.

Yeni başlayacak olan Puma Kadınlar ligi öncesinde moral motivasyon ve birlik beraberliğin perçinleşmesi ve 2022 yılının geride kalmasına günler kala yeni yılı kutlama niteliği de taşıyan yemek oldukça samimi ortamda gerçekleştirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0