istanbul manzara

Mutfak Penceresinden Daldı Ne Var Ne Yok Çaldı
322 okunma

Mutfak Penceresinden Daldı Ne Var Ne Yok Çaldı

ABONE OL
6 Kasım 2016 17:27
Mutfak Penceresinden Daldı Ne Var Ne Yok Çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da 19 yaşındaki hırsız  Muhammet Burak Saçar, Ülfet Güvenir’in mutfak penceresinden dalıp 4 bin TL, 600 dolar, 150 Euro, bir adet tam, bir adet yarım iki adet çeyrek altını çaldığı ve nedeniyle tutuklandı.

“Ev açma” ve “Sirkat” suçundan gözaltına alınan Muhammet Burak Saçar, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’de yargıç huzuruna çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır’ın huzurunda görüşülen bu davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Meryem Beşoğlu, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Kemal Erdelhun’u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Erdelhun, zanlı Muhammet Burak Saçar’ın 10 Ekim’de Lefkoşa’da Gargı sokakta ikamet eden Ülfet Güvenir’in açık olan mutfak penceresinden girip 4 bin TL, 600 dolar, 150 Euro, bir adet tam, bir adet yarım iki adet çeyrek altını çalmakla methaldar olduğunu belirtti.

Polis memuru Kemal Erdelhun, zanlının 4 Kasım’da bir adet tam, bir adet yarım, iki adet çeyrek altınları bozdurmak isterken yakalandığını kaydetti.

Kemal Erdelhun, turist statüsündeki zanlının gönüllü ifade verdiğine ancak çalınan paranın henüz bulunamadığına vurgu yapıp, üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı, tutukluluk talebine itiraz etmedi. Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0