istanbul manzara

Pana Film’den Necati Şaşmaz’la ilgili açıklama geldi
391 okunma

Pana Film’den Necati Şaşmaz’la ilgili açıklama geldi

ABONE OL
7 Kasım 2016 11:02
Pana Film’den Necati Şaşmaz’la ilgili açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Necati Şaşmaz hakkında son günlerde yapılan asılsız haberlere bir yenisi daha eklendi. Pana Film, kasıtlı ve sistematik hale gelen haberlere yönelik bir açıklama yayınladı.

PANA FİLMDEN ASILSIZ HABERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bazı internet sitelerinde Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz hakkında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna yönelik haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu haberlerde, Necati Şaşmaz’ın resepsiyona çağrılmadığı iddia edilmekte ve birtakım asılsız iddialarda bulunulmaktadır.

Sayın Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna, Cumhurbaşkanlığı yetkilileri tarafından telefonla bizzat aranarak davet edilmiş ancak daha önceden planlanan bir yurtdışı gezisinde olduğu için katılamamıştır.

Bu durum Cumhurbaşkanlığı yetkililerine de bildirilmiştir.

Hal böyle iken, bu haberleri, Sayın Necati Şaşmaz hakkında son günlerde sistematik bir şekilde yürütülen karalama kampanyasının bir devamı olarak değerlendiriyoruz.

Bu tür asılsız haberlere imza atan internet siteleri hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın…

Saygılarımızla…

PANA FİLM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0