istanbul manzara

Polis Basın Bülteni Yine Kabarık!
187 okunma

Polis Basın Bülteni Yine Kabarık!

ABONE OL
24 Haziran 2017 13:16
Polis Basın Bülteni Yine Kabarık!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran tarihinde gönderilen Polis Basın Bülteni yine kabarık. 

 

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (SENTETİK CANNABİNOİD) TASARRUFU          
             23.06.2017 tarihinde, 09:30-10:30 saatleri arasında, Gayretköy’de Ö.E.(E-31)’nun ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu satışından temin edildiğine inanılan 5790 TL bulunarak emare olarak alınmıştır.  Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KASTİ HASAR
23.06.2017 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Balalan – Kaplıca kuzey sahil yolunun 5-6’ıncı km’leri arasında Yudi Plajı Mevkiinde, Mehmet ÖZTÜRK’e ait karavan tipi aracın üzerine yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle yakılarak kasti hasara uğratılmıştır. Çıkan yangın sonucu karavan tipi araç ile içerisinde bulunan 3 adet mutfak tüpü, 1 adet mini buzdolabı, 1 adet tezgah üstü gazocağı, 1 adet gözleme ocağı, elektrik sistemi, 4 adet masa, 6 adet plastik sandalye ve muhtelif büfe malzemeleri tamamen yanarak hasara uğramıştır. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen M.A.(E-24) ve S.D.İ.(E-21) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

GÜMRÜKSÜZ MAL İTHALİ VE TASARRUFU
24.06.2017 tarihinde, saat 00:30 sıralarında,  Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde Demirhan yakınlarında polis tarafından yapılan operasyon sonucu İ.K.(E-33)’nin kullanımında bulunan araçta GKRY Bölgesinden henüz tespit edilemeyen bir yerden kanunsuz olarak KKTC’ye ithal edilmiş 260 kg dana eti bulunarak emre olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

TRAFİK KAZASI

24.06.2017 tarihinde, saat 01:20 sıralarında, Lefkoşa’da Osmanpaşa Caddesi üzerinde Ferdi Can TÜRKSEVER (E-19), yönetimindeki MZ 085 plakalı araç ile batı istikametine doğru 134 miligram alkol tesiri altında dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada Dağlı Sigorta önlerine geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, o esnada yolun solunda aynı istikamete doğru yaya olarak yürümekte olan Sibel TÜRKER (K-25)’e çarpmıştır. Kaza sonucu ağır yaralanan Sibel TÜRKER kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Araç sürücüsü Ferdi Can TÜRKSEVER tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

YANGIN
1.         23.06.2017 tarihinde, saat 07:30 sıralarında,  Gazimağusa’da 28’inci Tümen Caddesi üzerinde Ahmet BÜYÜKGÜNEŞ’in kirasında bulunan iki katlı evin bodrum katındaki yatak odası içerisinde, muhtemelen elektrik prizinin kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu yatak odasında bulunan bir adet iki kişilik yatak ve şilte, iki adet komodin, bir adet vantilatör, iki adet ahşap kapı tamamen ve oturma odasında bulunan iki adet çek yat, bir adet LCD televizyon, iki adet cam pencere kısmen zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

2.       23.06.2017 tarihinde, saat 12:30 sıralarında, Serhatköy’de Selviler Bölgesinde, Hüseyin ARPALIKLI’ya ait arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu 10 dönümlük tarla içerisinde buluna toplam 110 adet kale balya ve anızlar yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

 

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU
1.         23.06.2017 tarihinde, 21.00-00.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde “Asayiş ve Trafik Operasyonu” düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş, ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.  Kumarhanelerde yapılan kontrollerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam on altı kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu ise toplam 420 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 137 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir

2.          23-24.06.2017 tarihlerinde, Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dâhilinde “Asayiş ve Trafik Operasyonu” düzenlenmiştir.Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren disko, bar ve işletmelerde alkollü içki ruhsatı, müzik izinleri kontrol edilmiş, ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.  Kumarhanelerde yapılan kontrollerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam yedi on altı kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu ise toplam 290 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 137 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç ise alkollü içki tesiri altında araç kullanma suçundan dolayı trafikten men edilmiştir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0