istanbul manzara

Polis Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Polis Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi
139 okunma

Polis Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi

ABONE OL
1 Şubat 2023 15:15
Polis Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, saat 20:00-02:00 saatleri arasında, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Asayiş denetimleri kapsamında gece kulüpleri, restoranlar, kafeler, barlar, marketler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edildi, kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Gazimağusa’da kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 12 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise 5’i süratli araç kullanma ve 2’si sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere, çeşitli trafik suçlarından toplam 133 araç sürücüsü rapor edildi 3 araç trafikten men edildi.

Girne’de kumarhanelerdeki denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 50 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.
Trafik denetimlerinde ise35’i süratli araç kullanma, 1’i sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere, çeşitli trafik suçlarından toplam 218 araç sürücüsü rapor edildi, 15 araç ise trafikten men edildi.

Kontrol maksatlı durdurulan bir araçta yapılan aramada, bir adet tecavüzi alet bulunarak emare olarak alınırken araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.

Güzelyurt’ta da trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 22’si süratli araç kullanma olmak üzere,çeşitli trafik suçlarından 309 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 1 araç sürücüsü tutuklandı ve 7 araç trafikten men edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0