istanbul manzara

Polis müfettişi ve itfaiye görevlisini darp ettiler!
298 okunma

Polis müfettişi ve itfaiye görevlisini darp ettiler!

ABONE OL
14 Ekim 2016 09:18
Polis müfettişi ve itfaiye görevlisini darp ettiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak bölgede avlanan bir grup genç, kendilerine uyarıda bulunan biri polis müfettiş muavini biri de itfaiye görevlisi iki kişiyi döverek ciddi şekilde yaraladı.

Gazimağusa’da dün akşam ava yasak bölgede avlanan bir grup genç, kendilerine uyarıda bulunan biri müfettiş muavini, biri de itfaiye görevlisi iki kişiyi hastanelik edene kadar döverek, kayıplara karıştı.

Yeniboğaziçi yakınlarında meydana gelen çirkin olayda, Çevik Birlikte görevli müfettiş muavini Ş.G. ve itfaiye memuru M.S. ciddi şekilde yaraladı.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alınan yaralı polis ve itfaiyecinin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Amelia Restoran yakınlarındaki ağıl civarında meydana gelen olayda; ormanlık arazide, yerleşim yerine yakın noktada avlanan kaçak avcıların, darp ettiği Ş.G.’nin omzunda çıkık olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarından elde ettiği ifadelerden yola çıkarak, ilk etapta şüpheli gördüğü 8 kişiyi, sorguya aldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bölgede kısa sürede duyulan olay, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, suçluların kısa sürede yakalanıp adalete teslim edilmesini istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0