DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047134-1.51713%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Polis Satıcının Peşine Düştü

Polis Satıcının Peşine Düştü

ABONE OL
13 Nisan 2017 09:30
Polis Satıcının Peşine Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

edef BOŞNAK

Narkotik polisi, Gazimağusa’daki bir evde yaptığı aramada, uyuşturucu suçundan Ali Kasımoğluları’nı tutukladı.

Polis, meseleyle ilgili, toplam 8 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile 2 adet uyuşturucu madde kalıntılı olduğuna inandığı ucu yanık sigaraya el koydu.

Suçunu kabul eden zanlı aleyhine mahkemeden tahkikat amaçlı 2 günlük tutukluluk emri temin eden polis, konu maddeleri satan şahsın peşine düştü.

Tahkikat yeni başladı

Dünkü tutukluluk duruşmasında, iddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, meselenin tahkikat memurluğunu üstlenen PGM’ye bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mustafa Kavaz’ı, yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis Mustafa Kavaz, Gazimağusa’da aldığı bir bilgi ışığında, zanlının kaldığı evde arama yaptığını anlattı.

Mustafa Kavaz, 11 Nisan 2017’de, zanlının evinde, buzdolabı üzerinde, iki ayrı kağıda sarılı 2, komodin çekmecesinde 3, balkonda 3 gram ağırlığında sentetik canabionid türü uyuşturucu olduğuna inandığı maddeyi tespit ettiğini söyledi.

Kavaz ayrıca, konu evde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inandığı iki adet ucu yanık sigarayı da emare aldığını dile getirdi, bulduklarına el koyduğunu anlattı.

Tanık polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğine dikkat çekerek, bu ifadeleri teyit ve tekzip edeceğini söyledi.

Uyuşturucu maddeyi, zanlıya satan şahsı aradığını da kaydeden tanık polis, henüz yeni başlayan tahkikatını tamamlayabilmek için mahkemeden zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk talep etti.

Tahkikata etki edebilir

Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının ilk nazarda meseleye bağlantısı olduğu yönünde bulgu yaptı ve serbest kalması halinde tahkikata etki edebileceğinden söz etti.

Yargıç, polisin meseleyle ilgili tahkikatını sürdürülebilmesi için zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.