DOLAR 32,4874 0.09%
EURO 34,9301 0.45%
ALTIN 2.430,46-0,32
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Polis Teşkilatında Değişiklikler Gündemde

Polis Teşkilatında Değişiklikler Gündemde

ABONE OL
8 Haziran 2019 20:34
Polis Teşkilatında Değişiklikler Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hükumet ortakları Başbakan Tatar ve Başbakan Yardımcısı Özersay’ın Polis teşkilatının üst düzey yönetim kadrosunda değişikliğe gitme konusunda düğmeye bastıkları öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre Tatar ve Özersay değişiklik konusunda kararlı oldukları söylentiler arasında.


Bir süre önce ülkedeki asayiş ve güvenliğin sağlanması için polis teşkilatında önemli değişikliklerin yapılması konusunu askeri yetkililerle de paylaşan koalisyon ortakları Tatar ve Özersay’ın geçtiğimiz gün yaşanan kuyumcu hırsızlığı ertesindeki güvenlik zafiyetini mevcut sorunların üzerine “tuz ve biber” olarak niteledikleri ve düğmeye bastıkları öğrenildi.

HP ÖNCEKİ HÜKUMET DÖNEMİNDE TALEP ETMİŞTİ

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın dörtlü koalisyon döneminde yolsuzluk dosyalarının sonuçlandırılmasında yavaş hareket edildiği ve polis teşkilatında disiplinin sağlanmasına olan ihtiyaç nedeniyle polis üst kademesinde değişiklikler talep ettiği ancak bu konuda istenilen sonucu alamadığı biliniyor.

Yeni hükumet döneminde ülkedeki güvenlik ve asayişin sağlanması için UBP ve HP koalisyon ortaklarının bu konuyu ciddiyetle ele aldığı ve gerekli değişiklikler için düğmeye bastığı öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.