istanbul manzara

Samsung Galaxy S23 serisinin ön kamerası belli oldu!
124 okunma

Samsung Galaxy S23 serisinin ön kamerası belli oldu!

ABONE OL
15 Kasım 2022 09:35
Samsung Galaxy S23 serisinin ön kamerası belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung Galaxy S23 serisi yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bugüne dek sızıntılarla birçok kez gündeme gelen akıllı telefonların en çok merak edilen yönlerinden biri ise kamerası demek mümkün. Son olarak seride kullanılacak ön kameranın çözünürlüğü ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy S23 ön kamerası.

Samsung Galaxy S23 serisinde kullanılacak ön kamera ortaya çıktı

Samsung Galaxy S23 serisinin ayak seslerini hissettirdiği şu dönemde akıllı telefonlarla ilgili günden güne yeni bir teknik detay ortaya çıkıyor. Bilindiği üzere cihazların en çok gündeme geldiği konulardan birisi de kameraları. Zira geçmiş sızıntılar, Galaxy S23 Ultra’nın 200 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açı, 10 Megapiksel 3x telefoto ve 10 Megapiksel 10x periskop sensörleriyle geleceğini gözler önüne serdi.

Temsili

Serinin standart ve Plus modeli ise 12 Megapiksel ve 11 Megapiksel yardımcı sensörlerin eşlik ettiği 50 Megapiksel ana sensörden oluşan üçlü kamera kurulumuyla kullanıcıları karşısına çıkacak. Bu noktada Galaxy S22 ve S22+‘da 50 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve 3x yakınlaştırmalı 10 Megapiksel telefoto lens kullanıldı. Bu nedenle son sızıntıları da ele alırsak kamera tarafındaki en büyük atılımı Ultra modeli yapacak demek mümkün.


Samsung tabletler Android 13 güncellemesi almaya başlıyor!

Samsung tabletler Android 13 güncellemesi almaya başlıyor!

Samsung’un Galaxy Tab S8 serisinin üst düzey modelleri artık kararlı One UI 5.0 güncellemesini almaya başladı.

Son olarak seride kullanılacak ön kamera belli oldu. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre üç telefonda da 12 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Ayrıca Samsung, Galaxy S23 serisinden yaklaşık 32 milyon adet üretmeyi planlıyor. Bu rakamın yüzde 50’si yalnızca S23 Ultra modeli için ayrılırken, üretimin yüzde 30’unu standart model oluşturacak. Bu da yüzde 20 ile S22+’nın en küçük paya sahip olacağı anlamına geliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0