istanbul manzara

Samsung’da uygun fiyatlı Galaxy S23 çıkmazı!
112 okunma

Samsung’da uygun fiyatlı Galaxy S23 çıkmazı!

ABONE OL
14 Kasım 2022 15:36
Samsung’da uygun fiyatlı Galaxy S23 çıkmazı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung, 2022 yılına Galaxy S22 ailesi ve S21 FE modelleriyle hızlı bir giriş yaparak ilk iki çeyrekte akıllı telefon dünyasında adını zirveye taşıdı. Bu gidişatı daha da büyütmek isteyen şirket, amiral gemisi serisi Galaxy S23 ailesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Galaxy S23, uygun fiyatlı olabilmek adına bazı bileşenlerinden vazgeçecek

Son dönemde tüm dünyada yaşanan ekonomik dalgalanmalar, birçok teknolojik ürünün fiyatında anormal artışa neden oldu. Hal böyle olunca nispeten uygun fiyatlı olarak kalmak isteyen Samsung, yeni arayışlara girdi. Şirket, özellikle temel modelin fiyatını düşürmeyi amaçlıyor.

Önemli bir kaynaktan elde edilen bilgiye göre Galaxy S23, uygun fiyatlı olmak için bazı özelliklerinde indirgeme yoluna gidecek. Kaynağa göre Samsung, standart modelde bazı özelliklerini ortadan kaldıracak veya bazı bileşenlerini düşürecek. Bilgiye göre düşüş görmesi muhtemel olan bir bileşen titreşim motoru olacak.

Öte yandan daha önce elde edilen bilgilere göre serinin en önemli oyuncusu olan Galaxy S23 Ultra, adeta çıtayı başka bir seviyeye taşıyor. İşlemci koltuğunda Snapdragon 8 Gen 2’ye yer verecek model, 8 GB RAM’e sahip olacak.


Galaxy Z Fold 4 rakibi Honor Magic Vs için hayal kırıklığı yaratan iddia!

Galaxy Z Fold 4 rakibi Honor Magic Vs için hayal kırıklığı yaratan iddia!

Çok yakında tanıtılacak Galaxy Z Fold 4 rakibi Magic Vs modelinin kilit özellikleri ortaya çıktı. Peki cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Galaxy S23 Ultra modelinin beklenen bazı özellikleri

  • 6.1″ FHD+ sAMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci
  • 50 megapiksel (OIS) + 12 megapiksel (UW) + 10 megapiksel (Tele) arka kamera
  • 10 megapiksel ön kamera
  • 8GB RAM
  • 128GB, 256GB depolama
  • Android 13, OneUI 5 işletim sistemi
  • 3,900mAh batarya, 25W hızlı şarj, 15W kablosuz şarj
Galaxy S23 uygun fiyatlı

Son olarak Galaxy S23 Ultra’nın teknik olarak görüntüleri çok daha ayrıntılı bir şekilde irdelemesine izin vermesi için 200 Megapiksellik bir sensörle gelmesi söz konusu. Bugüne dek ortaya çıkan sızıntıların ortak noktası da bu yönde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0