DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713880.89063%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Samsung’un yeni telefonu internet sitesinde görüldü!

Samsung’un yeni telefonu internet sitesinde görüldü!

ABONE OL
1 Ağustos 2022 15:00
Samsung’un yeni telefonu internet sitesinde görüldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her segmentten telefonuyla sektörde boy gösteren Samsung ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle giriş ve orta segment modelleriyle ülkemizde sıklıkla tercih edilen şirket çok yakında uygun fiyatlı modellerine bir yenisini daha ekleyecek. Son olarak Galaxy A04s, Samsung’un web sitesinde ortaya çıktı.

Galaxy A04s destek sayfası yayında

Özellikle Samsung cephesinde bir ürünün destek sayfası resmi web sitesinde yayına girdiğinde tanıtımının çok yakında olduğu düşüncesi akıllara gelir. Şirketin uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy A04s modeli de benzer bir durumla gündemde.

Galaxy A04s‘nin destek sayfası, şirketin İngiltere web sitesinde yayınlandı. Bu da çok yakında tanıtılacağı anlamına geliyor. Sayfada telefon hakkında herhangi bir teknik detay yer almıyor, sadece SM-A047F model numarasını görüyoruz.


Samsung Galaxy Watch 5 görüntüleri ortaya çıktı!

Samsung Galaxy Watch 5 görüntüleri ortaya çıktı!

Teknoloji devi Samsung’un yeni akıllı saat modelleri Galaxy Watch 5 serisi, yeni görsellerle ortaya çıktı. İşte detaylar!

Bunun dışında akıllı telefon geçtiğimiz haftalarda Geekbench’te ortaya çıktı. Bu sayede işlemci ve RAM gibi bazı detayları öğrendik. Buna göre telefon, 3 GB RAM ve sekiz çekirdekli Exynos 850 yonga setiyle kullanıcı alacak. 8 nm mimariyle gelen işlemci, sekiz 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ve Mali-G52 MP1 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Bunun dışında henüz tam belli olmasa da iki adet RAM ve depolama opsiyonu olacağı iddia ediliyor. Öte yandan kutudan çıkar çıkmaz Android 12 tabanlı One UI 4.0 arayüzünü çalıştıracak.

Galaxy A04s’nin tanıtım tarihi henüz belli değil. Ancak selefinin geçen yılın ağustos ayında satışa çıktığını göz önüne alırsak, önümüzdeki haftalarda vitrine çıkacağını söyleyebiliriz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.