DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20669631.19259%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sancılı Süreç Sona, Saner Muradına Erdi.

Sancılı Süreç Sona, Saner Muradına Erdi.

ABONE OL
21 Aralık 2020 11:31
Sancılı Süreç Sona, Saner Muradına Erdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi’nin yeni Genel Başkanı Ersan Saner oldu.

Ulusal Birlik Partisi’nin 12’nci Olağanüstü Kurultay’ını dün gerçekleştirdi.

Kurultay tek bir gündem maddesi olan Ersan Saner’in UBP Genel Başkanlığı’na adaylığı nedeniyle gerçekleşirken, bu bağlamda Ersan Saner’in tek aday olmasından ötürü UBP Genel Başkanlığı’na getirildiği Divan Başkanı Zorlu Töre tarafından ilan edildi.

Genel Başkan seçilmesinin ardından açıklama yapan Saner, yakın bir zamanda Ankara’ya gideceğini dile getirdi.

Saner, “Hem oluşan bütçe açığımız, hem sektörlerin ayakta kalması, hem alt yapı çalışması hem salgın sonrasına hazırlık için büyük bir destek isteyeceğim. İyi ki her zaman olduğu gibi Ana vatan Türkiye yanımızdadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, sorunların aşılması için gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür ederim” dedi.

Halk Öfkeli!

Öte yandan vaka sayılarının arttığı ve Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun birçok iş yerini kapattığı süreçte UBP’nin genel kurul yapması Halkın hem tepkisine hem de öfkesine neden oldu. Sosyal medya üzerinden çok sert ifadeler kullanan vatandaşlar, UBP’nin çelişkili bir davranış sergilediğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.