DOLAR 32,4563 0.08%
EURO 34,8186 -0.05%
ALTIN 2.426,69-0,33
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sapıklığın Görüntüsü Yok.!

Sapıklığın Görüntüsü Yok.!

ABONE OL
28 Temmuz 2017 16:48
Sapıklığın Görüntüsü Yok.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de sakin İlker Şenman, ev arkadaşının sevgilisine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı

Elmas TOKAY

Girne’de geçtiğimiz gün bir cinsel saldırı olayı meydana geldi.

İddiaya göre, İlker Şenman isimli 29 yaşındaki kişi, ev arkadaşının sevgilisi olan 29 yaşındaki kadın uyurken yatak odasına girdi ve kadının kalçalarını ve göğüslerini sıkarak cinsel saldırıda bulundu.

Şikayet üzerine tutuklanan İlker Şenman dün mahkemeye çıkarıldı ve ileride yargılanmak üzere bağlandığı teminat şartlarını yerine getiremediği için cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı tanık olarak Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli Polis Memuru İbrahim Varol’u dinletti.

Varol, zanlı İlker Şenman’ın “cinsel saldırı” suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Meseleyle ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Varol, zanlının ilerde davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, meselenin ciddiyetine dikkat çekti ve zanlının, davaları görüşülünceye kadar yurtdışına çıkışının yasaklanıp en yakın polis karakoluna haftada üç kez ispat-ı vücut yapmasına, 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına, ayrıca KKTC vatandaşı bir kişinin lehine 50 bin TL’lik de şahsi kefalet senedi imza etmesi sonucu serbest bırakılmasına karar verdi.

Teminat şartlarını yerine getiremeyen İlker Şenman, şartları yerine getirinceye veya yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.