DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Seçim Bitti Dargın Gitti

Seçim Bitti Dargın Gitti

ABONE OL
23 Ekim 2020 09:31
Seçim Bitti Dargın Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ıbrıs Türk Elektrik Kurumu Genel Müdürü Ahmet Dargın görevden alındı. Uzun süreden beridir görevden alınması gündemde olan Dargın’ın Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin hemen ardından görevden alınması tartışmalara neden oldu. CTP’li olduğu bilinen Dargın’ın UBP-HP Koalisyonu döneminde görevden alınmaması uzun süreden beridir UBP içerisinde rahatsızlık yaratırken, seçim ertesi alınan bu karara en sert tepki

KIB-TEK Yönetim Kurulu As Başkanı Yusuf Avcıoğlu’ndan geldi. ‘Partizanca’ diye nitelediği bu görevden alma için temaslı olan bir Yönetim Kurulu Üyesi’nin nisap sağlaması ve bu kararın alınmasını sağlaması için toplantıya getirildiğini iddia eden Avcıoğlu, kurumun bu anlayışla yönetilemeyeceğine vurgu yaptı. Dargın’dan boşalan müdürlük koltuğuna eski müdürlerden Gürcan Erdoğan’ın atanması bekleniyor ancak Erdoğan hakkında devam eden soruşturmalar bu konuda net adım atılmasını zorlaştırıyor. Yönetim Kurulu’nun bu süreçte görevlendirme yoluna gidebileceği de gelen bilgiler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.