DOLAR 32,3804 -0.18%
EURO 34,7746 0.07%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN 2013847-2.37059%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Seks Kaseti Varmış, Şantaja Uğramış! – Kibris Gercek

Seks Kaseti Varmış, Şantaja Uğramış! – Kibris Gercek

ABONE OL
29 Ekim 2020 10:21
Seks Kaseti Varmış, Şantaja Uğramış! – Kibris Gercek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kibris Gercek – ÖZEL HABER

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaptığı anketlerle, aldığı iddia edilen paralarla, siyasilere yaptığı tekliflerle, seçim yasaklarına rağmen yayınladığı anket sonuçlarıyla ve seçimlerin hemen ardından bir siyasi partinin binasına elinde çantasıyla girerken çekilen fotoğrafıyla gündemden düşmeyen Gezici Araştırma Şirketi Direktörü Murat Gezici, bu defa seks kaseti ile gündem yarattı.

Ulusal Birlik Partisi’nin 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan kurultayına yönelik anketini dün açıklayan Gezici daha önce olduğu gibi yine para teklif etmekle suçlandı. Geçmişte Serdar Denktaş tarafından para teklif etmekle itham edilen Gezici’ye bu defa da benzer bir itham UBP Genel Başkan Adayı Nazım Çavuşoğlu’ndan geldi. Çavuşoğlu, “Gezici benden 185 bin TL talep etti” derken, UBP Genel Başkanlığına Aday olan bir diğer isim Faiz Sucuoğlu, “Gezici bize de geldi, itibar etmedik geri gönderdik” dedi.

Her iki adayın bu çıkışının ardından Gezici, “Seçimlerde oy oranlarını değiştirmem için bana şantaj yapıldı. ‘Seks kasetlerini yayınlarız’ diye tehdit aldım.” diyerek yeni bir tartışma yarattı. Sosyal medyada bu açıklamasına tepki gösteren vatandaşların birçoğu Gezici’nin bu tavrından rahatsız olduklarını paylaşımlarıyla dile getirdi. Yeni bir skandalın altına imza koyan Gezici ise “Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar” diyerek kendini savundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.