istanbul manzara

Selfie Çeker Gibi Yaptı Bombayı Patlattı İşte O Video
269 okunma

Selfie Çeker Gibi Yaptı Bombayı Patlattı İşte O Video

ABONE OL
16 Eylül 2016 22:56
Selfie Çeker Gibi Yaptı Bombayı Patlattı İşte O Video
0

BEĞENDİM

ABONE OL
uriye’de Türkiye’nin desteği ile IŞİD’e karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu askerlerinin kaldıkları bir evde bir militan arkadaşlarıyla birlikte selfie çekmek isterken birden içerideki bir bomba infilak etti.

Suriye’de Türkiye’nin desteği ile IŞİD’e karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu askerlerinin kaldıkları bir evde bir militan arkadaşlarıyla birlikte selfie çekmek isterken birden içerideki bir bomba infilak etti. Cep telefonunun bomba düzeneğine bağlı olduğu iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan ve sosyal medyadan alınan 23 saniyelik bir videoda ÖSO mensuplarından 8 kişinin kaldığı bir evde aniden yaşanan patlama görülüyor.

Yüksek sesle şarkı söyledikleri sırada militanlardan biri, evde başka bir kamera kayıttayken selfie çekmek için cep telefonunu çıkarıyor. Ancak telefonun tuşuna bastığı anda büyük bir patlama meydana geliyor.

BOMBA DÜZENEĞİNİ UNUTTULAR

Gazetenin iddiasına göre uzaktan sinyalle patlatılan bir bombanın bu cep telefonu ile harekete geçirildiği ancak düzeneğe bağlı olduğunun o anda odadakiler tarafından unutulduğu sanılıyor.

O anda tekbir getirip dua etmeye başlayan militanlara büyük bir zarar geldiği ise sanılmıyor.Patlama sırasında yere düşen kamera kayda devam etiği de görülüyor. Tavanı çeken kameranın kadrajına arkadaşlarına yardıma koşan birileri de giriyor.

Kameranın çalışabilir durumda olması patlamanın şiddetinin de hafif olduğu düşüncesini akıllara getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0