DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058260-0.84298%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Senin Dörtlünün Özersay UBP’nin Masasında!

Senin Dörtlünün Özersay UBP’nin Masasında!

ABONE OL
3 Aralık 2020 11:54
Senin Dörtlünün Özersay UBP’nin Masasında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın Partisi Parti Meclisi, Cumhuriyetçi Türk Partisi Başkanı Tufan Erhürman’ın hükümet kurma çalışmaları kapsamında yürüttüğü görüşmelere “devam” kararı alırken, Ulusal Birlik Partisi ile de teması koparmıyor.

Bir tarafta HP Genel Başkanı Yenal Senin dörtlü koalisyon görüşmesi yürütürken, aynı saatlerde HP Milletvekili Kudret Özersay’ın, UBP Başkan Vekili Ersan Saner ile görüştüğü öğrenildi. Özersay ve Saner’in yoğun bir telefon trafiği içerisinde olduğu, aralarındaki pazarlığın son aşamaya geldiği iddia ediliyor.

HP Dörtlü Görüşmeyi Koz Olarak Kullanıyor

UBP’ye yakın kaynaklar, özellikle Özersay’ın, dörtlü hükümet görüşmelerini UBP’ye karşı koz olarak kullandığı, parti olarak istenilen düzeye gelindiği takdirde HP’nin geri adım atıp Erhürman’ı görevi iade etme noktasına taşıyacağı belirtildi. HP tarafından “Tufan Erhürman Başbakan olmasın” talebinin de bu yönde süreci çökertmek için ortaya atıldığı düşünülüyor. UBP içerisinde ise bu yaşanılanlara karşı sert tepki var. Halkın Partisi’nin tüm süreci istediği gibi yürütmesinden şikayetçi olan UBP tabanı, “yüzde 5 oya sahip bir parti bizi parmağında mı oynatacak” diyor!

Halk da Şikayetçi!

18 Ekim tarihinden beridir hükümetsiz olan ülkemizde halk da öfkelenmiş durumda. Özellikle Halkın Partisi’nin çift taraflı oynadığına inanan önemli bir kesim sosyal medya üzerinden tepkisini sert bir şekilde dile getiriyor. Öte yandan Halkın sadece HP’ye değil diğer partilere de bir türlü hükümet kuramamalarından dolayı öfkeli olduğu ve bu durumdan dolayı şikayet ettiği gözlerden kaçmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.