DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045283-2.62871%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana Çaldıkları Kıyafeti Çocuklarına Giydireceklerdi.!
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana Çaldıkları Kıyafeti Çocuklarına Giydireceklerdi.!

Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana Çaldıkları Kıyafeti Çocuklarına Giydireceklerdi.!

ABONE OL
8 Mart 2017 10:38
Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana Çaldıkları Kıyafeti Çocuklarına Giydireceklerdi.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da müşteri olarak girdikleri mağazada, çeşitli kadın ve çocuk giysilerininı alarmlarını sökerek çalmakla suçlanan iki kadın teminatla serbest bırakıldı

Lefkoşa’da müşteri olarak gittikleri LC Waikiki adlı mağazadan aldıkları çeşitli çocuk ve kadın kıyafetlerinin üzerindeki alarm taglarını kırarak çantalarına koyan ve ödeme yapmadan mağazadan ayrılan Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana, iki günlük tutukluluğun ardından teminatla serbest bırakıldı.

“Hırsızlık” ve “Kasti Hasar” suçlamalarıyla tutuklanan Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Aykut Özkan’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, zanlıların 25 Şubat 2017 tarihinde Taşkınköy’de LC Waikiki adlı mağazaya müşteri olarak girip, 16 parça çocuk ve kadın kıyafetlerini alarak, soyunma odalarında üzerlerindeki alarm taglarını kırarak, çaldığını anlattı.

Zanlılar aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirten Özkan, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmalarını talep etti.

“Bu suçla karşınıza gelmek istemezdim”

Mahkemede söz alan Sevgi Dönmez, “Yüce makamınıza bu suçla gelmek istemezdim. Firmadan ve mahkemenizden özür dilerim. Bir daha asla bu suçla karşınıza gelmeyeceğim” dedi.

Mevlana da mahkemeden özür diledi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmeleri, 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamaları ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmaları karşılığında tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.