DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20724571.26967%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Şikâyete gitti, kaçak çıktı

Şikâyete gitti, kaçak çıktı

ABONE OL
20 Ağustos 2019 08:52
Şikâyete gitti, kaçak çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir olayı şikayet etmek için gittiği Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde alkollü olduğu anlaşılan ve etrafa bağırıp çağıran Alican Bulut, ülkede izinsiz ikamet ettiği için tutuklandı.

Aşırı alkollü bir şekilde bir olayı şikayet etmek için gittiği Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde etrafa bağırıp çağırarak rahatsızlık yaratan Alican Bulut isimli kişinin ülkede kaçak olarak kaldığı anlaşılınca tutuklandı.

Ülkede ikamet izinsiz kalmak, sarhoşluk, rahatsızlık, uygunsuz tavır ve hareket suçlarından tutuklanan Bulut dün mahkemeye çıkarıldı ve soruşturma amaçlı olarak aleyhine 2 günlük tutukluluk emri alındı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu’nun huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Gencer, tanık olarak dinlendi. Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Gencer,

huzurda bulunan zanlının “İkametgâh İzinsiz Kalmak”, “Sarhoşluk”, “Rahatsızlık” ve “Uygunsuz Tavrı Hareket” suçlarından methaldar olduğunu belirterek, olayın detaylarını anlattı. Polis, zanlının 18 Ağustos 2019 tarihinde saat 00.30’da Lefkoşa’da umumi bir yer olan Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de şikâyet odası içerisinde, nefesinde 133 promil etil alkol bulunduğu bir esnada makul mazereti olmaksızın yüksek sesle “Kimmiş benim mekânımı dağıtan” deyip, rahatsızlık çıkararak, akabinde ellerini ve kollarını gelişi güzel sağa ve sola sallayarak uygunsuz tavır ve harekette bulunup sarhoşluk suçunu işlediğini ifade etti.

Zanlının suçüstü hali gereği tutuklandığını ve yapılan ileri soruşturmada 13 Şubat tarihinden itibaren, KKTC’de izinsiz olarak bulunduğunun tespit edildiğini kaydeden Gencer, meseleyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni olduğunu ve zanlının ifade vermediğini, tasarrufunda bulunan pasaportun ise süresinin dolmuş olduğunu belirtti.

Gencer, zanlının yeni pasaportunun da olup olmadığının araştırılacağını, ayrıca bazı sözlü iddialarda bulunduğunu da aktararak, ilk etapta zanlının poliste 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu, huzurunda verilen şahadeti tezekkür ederek, zanlının soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.