istanbul manzara

Silah Ve Mermiler Çorabının İçinden Çıktı.!
256 okunma

Silah Ve Mermiler Çorabının İçinden Çıktı.!

ABONE OL
11 Kasım 2016 09:52
Silah Ve Mermiler Çorabının İçinden Çıktı.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaoğlanoğlu’nda önceki gece Mehmet Taner’in evinde mahkeme emri ile arama yapan narkotik ekipleri kokain olduğuna inanılan madde, tabanca ve mermi ele geçirdi

 Devrim DEMİR

Alınan bir ihbar üzerine Karaoğlanoğlu’nda bir eve operasyon düzenleyen ekipleri, mahkeme emri ile Mehmet Taner’in evinde arama yaptı.

Gerçekleştirilen aramada, Taner’in yatak odasında bulunan çekmece içinde, yarım gram kokain olduğuna inanılan madde, yine üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet dolar, 1 adet fayans ve 1 adet hassas terazi bulundu.

Yine evin yatak odasında devam eden aramalarda, çorap içinde 7.65 mm çapında 1 adet tabanca, şarjöründe 7 adet canlı mermi ve yine başka bir çorap içinde gizlenmiş 2 adet canlı mermi ele geçirildi.

Soruşturma amaçlı gözaltına alınan Taner, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, zanlı Mehmet Taner’in önceki gün saat 19.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda tutuklandığını anlattı.

Mehmet Sevinç, zanlının evinde ele geçirilen emarelerle ilgili soruşturmanın yeni başladığını, alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek Mehmet Taner’in soruşturma amaçlı 1 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Kaynak:Havadis

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0