DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2065728-0.54711%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Şok Eski Polis Piyasa Değeri 240 Bin TL Olan Eroinle Yakalndı.!

Şok Eski Polis Piyasa Değeri 240 Bin TL Olan Eroinle Yakalndı.!

ABONE OL
11 Mart 2017 14:58
Şok Eski Polis Piyasa Değeri 240 Bin TL Olan Eroinle Yakalndı.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narkotik ekiplerinin Güzelyurt’taki uzun süreli takibi sonuç verdi. Eski polis Faruk Sayın ile Esat Cabbar Gözalıcı ile Hacı Karadağ, 600 gram eroinle kaçmaya çalışırken suçüstü yakalandı

 

POLİS ARABASINA VURDU: Hacı Karadağ kullandığı FU 088 plakalı arabanın polis tarafından takip edildiğini anlayınca kaçmaya çalıştı. Paniğe kapılan Karadağ polis arabasına vurdu

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR: Karadağ’ın suç ortağı Esat Cabbar Gözalıcı uyuşturucuyu camdan atmaya çalışırken yakalandı. Karadağ ile Faruk Sayın karmaşadan yararlanıp kaçmak istese de uzaklaşamadan gözaltına alındı

 

DEĞERİ 240 BİN TL: Polisin Bostancı-Güzelyurt anayolundaki kovalamaca sonucu ele geçirdiği 600 gram eroinin piyasa değerinin 240 bin TL olduğu öğrenildi. Eroinin piyasaya sürülmesi halinde yüzlerce kişi zehirlenecekti

Devrim DEMİR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, piyasaya sürülmeye çalışan 600 gram eroine el koydu.

Polis ihbar üzerine bir süredir gözetlediği 3 kişiyi arabayla takibe aldı. 23 yaşındaki Hacı Karadağ’ın kullandığı arabada polis tarafından suç ortakları olduğu açıklanan eski polis Faruk Sayın ile ülkede kaçak olarak bulunan Esat Cabbar Gözalıcı da bulunuyordu.

Polis tarafından takip edildiğini fark eden FU 088 plakalı arabanın sürücüsü Hacı Karadağ kaçmaya çalışırken panik oldu ve polis arabasına vurdu.

Araçta yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Esat Cabbar Gözalıcı, naylon içindeki 600 gram eroini atmak isterken suçüstü yakalandı.

Araçtan çıkarak koşmaya başlayan Hacı Karadağ, Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın ise kısa sürede güç kullanılarak tutuklandı.

Yapılan sorgulamada Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın gönüllü ifade verirken, Hacı Karadağ ifade vermeyi ret etti.

Tutuklanan zanlılardan Faruk Sayın’ın 2009 yılında polislik görev süresini tamamlamadan istifa ettiği öğrenilirken, Esat Cabbar Gözalıcı’nın ise ülkede kaçak olarak kaldığı tespit edildi.

3’er gün tutuklu kalacaklar

Zanlılar dün tutukluluk talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Bayram: Direnerek kaçmaya çalıştılar

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, zanlıların önceki gece saat 22.15 sıralarında Bostancı- Güzelyurt arasında gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Ahmet Bayram, zanlıların polisi fark etmeleri üzerine zanlı Hacı Karadağ’ın yönetimindeki aracı ile kaçmak isterken polis aracına çarparak durduğunu ve Hacı Karadağ, Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ın polise direnip kaçmak isterken makul güç kullanılarak tutuklandıklarını söyledi.

Bayram, araçta yolcu olarak bulunan Esat Cabbar Gözalıcı’nın tasarrufunda bulundurduğu 600 gram eroini arabadan dışarı atarken suçüstü tespit edildiğini belirtti.

Bayram uyuşturucunun miktarına dikkati çekti

Soruşturma memuru Ahmet Bayram, Narkotik ekiplerinin son günlerde yaptıkları uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen miktarlar arasında yarım kilo 100 gram eroinin oldukça yüklü bir miktar olduğuna dikkati çekti.

Bayram, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3’er gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Gözalıcı ülkede kaçak

Havadis’in elde ettiği bilgilere göre, Cabbar’ın 2016 yılında “evrak sahteleme” ve “Tedavüle sürme” suçlarından 1 yıl hapse mahkûm edildiği, şartlıdan yararlanarak 2016 yılı Temmuz ayında ihraç olduğu öğrenildi.

Zanlı Faruk Sayın’ın ise 2009 yılında polislik görev süresini tamamlamadan istifa ettiği öğrenildi.

 

Piyasa değeri 240 bin TL

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri tarafından ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 240 bin TL olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.