DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sonunda İtiraf Ettiler

Sonunda İtiraf Ettiler

ABONE OL
2 Şubat 2017 11:13
Sonunda İtiraf Ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de bir eve girerek, içinde para ve ziynet eşyası olan çelik kasa ve 3 adet tv çalan Gökhan Baş’la ilgili soruşturma tamamlandı ve yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi

Girne’de 2016 yılı Aralık ayı içerisinde, suç ortağı Mehmet Ayık ile birlikte bir eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polis tarafından tutuklanan Gökhan Baş’la ilgili soruşturma tamamlandı. Baş, davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Gökhan Baş, Girne’de 2016 yılı Aralık ayı içerisinde suç ortağıyla birlikte bir eve girerek, 3 adet Samsung marka Led televizyon, içerisindeki ziynet eşyaları ve nakit paralarla birlikte elektronik çelik kasa, ayakkabı ve 2 şişe içki çalmakla suçlanmış, suç ortağı olarak tespit edilen Mehmet Ayık ise yurt dışına kaçmıştı.

Aleyhinde yürütülen polis soruşturması tamamlanan Gökhan Baş dün teminata bağlanılmak üzere dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Ömer Yavuz’u tanık olarak dinletti.

Polis memuru Yavuz, zanlı Gökhan Baş’ın “ev açma” ve “sirkat” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Yavuz, zanlının bir gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini söyledi. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Yavuz, zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tahkikat memurunun şahadetini dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu da, zanlı Gökhan Baş’ın, davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.