DOLAR 32,5145 -0.08%
EURO 34,9854 0.36%
ALTIN 2.434,830,50
BITCOIN 2074347-4.017%
Lefkoşa
°

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sosyal medyayı sallayan Ronaldo transferi!

Sosyal medyayı sallayan Ronaldo transferi!

ABONE OL
5 Aralık 2022 15:30
Sosyal medyayı sallayan Ronaldo transferi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester United kadrosunda kendine yer bulamayan Cristiano Ronaldo, bir süredir yeni bir takım arayışındaydı. Fakat kulüp yönetimi beklemek yerine ünlü futbolcuyla olan sözleşmesini feshetti. Bugün ortaya çıkan haberlere göre de Avrupa’da istediği ücreti alamayacağını anlayan Ronaldo, kariyerine Arabistan yarımadasında devam edecek.

Cristiano Ronaldo, 1 Ocak’tan itibaren Al-Nassr forması giyecek!

Bugün İspanyol basınından Marca tarafından paylaşılan habere göre Cristiano Ronaldo, istediği yıllık ücreti ödemeye yanaşmayan Avrupa kulüplerinden ümidi kesti. Spor basını tarafından kesin gözle bakılan iddiaya göre Arabistan’da emekli olacak.

Avrupa’nın iyi kulüplerinde birkaç yıl daha Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için Ronaldo’nun maaş beklentisini 20-25 milyon euroya kadar düşürdüğü, fakat buna rağmen kimsenin 37 yaşındaki futbolcu ile yarım sezondan fazla anlaşma imzalamak istemediği öne sürülüyor.

Tabii İspanya’dan İtalya’ya kadar birçok kulübün 2 ila 3 yıl arası sözleşme teklifinde bulunduğunu biliyoruz. Ancak bu takımlar hem beklentinin altında maaş önerisinde bulunuyor hem de bazıları Avrupa Kupası, bazıları da Şampiyonlar Ligi’nde yer almıyordu.


FIFA 23 yayını, Dünya Kupası maçı zannedildi!

FIFA 23 yayını, Dünya Kupası maçı zannedildi!

Gerçekçiliğiyle ön plana çıkan FIFA 23’ün görüntüleri, YouTube’da yapılan bir yayınla gerçek Dünya Kupası maçı zannedildi.

Bu nedenle paylaşılan habere göre Avrupa’da maaş, başarı ve uzun sözleşme beklentisini karşılayacak bir kulüp bulamayan Ronaldo parayı seçme kararı aldı. Yeni sözleşmesine göreyse 2.5 yıl karşılığında Al-Nassr’dan tam 500 milyon euro kazanacak. Ayrıca 1 Ocak itibariyle yeni takımının formasıyla antremanlara çıkmaya başlayacağı söyleniyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.