DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055042-0.98056%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Suç Makinesi Savaş Boybay Girnede’ki Operasyonda Kokainle Yakalndı.!

Suç Makinesi Savaş Boybay Girnede’ki Operasyonda Kokainle Yakalndı.!

ABONE OL
15 Şubat 2017 12:38
Suç Makinesi Savaş Boybay Girnede’ki Operasyonda Kokainle Yakalndı.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suç makinesi her defasında serbest

(Haber fotoğrafı Arşiv)

Pervin Yücel

14/2/17 akşamı saat 22:00 sularında baldöken mezarlığı yanındaki belediye ye ait otoparkta polis tarafından yapılan operasyonda park içerisinde şüpheli olarak görülen savaş Boybay (e27) Polis tarafından yakalanma esnasında kaçmaya çalışırken üzerinde şefaf naylona sarılı yaklaşık 3 gr ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi attığı esnada etkisiz hale getirilerek tutuklanmıştır. Mahkeme kararı ile soruşturma maksatlı 3 gün  tutukluluk kararı alındı.  

Daha önce İhraç edildi, sahte kimlikle geri geldi

Mağusa’da Şubat 2014’te “Laguna” isimli markette hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklanan Boybay, KKTC’den ihraç edilmişti. Ocak ayı içerisinde de sahte kimlik ile ülkeye yeniden giriş yapmıştı.

Firar teşebbüsünde bulunmuştu

“Dükkan açma”, “sirkat”, “başkasının kimliğine bürünme” ve “Sahte Davranış ile kayıt temin etme” suçlarından yargılanmak üzere Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Haziran 2015’te yargıç huzuruna çıkarılan Savaş Boybay, mahkeme binasının alt kısmında bulunan hücreler kısmında, yanındaki polisi darp ederek kaçmaya teşebbüs etmişti.  Firar teşebbüsünde bulunan Boybay, polisi darp ettikten sonra koşarak mahkeme binasından uzaklaşmış ve üzerindeki t­shirtü değiştirerek mahkeme binası yakınlarında bir aracın altına gizlenmişti. Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri Boybay’ı 10 dakika sonra gizlendiği yerde tespit etmiş, Boybay kelepçelenerek hücrelere yerleştirilmişti.

Yüz kızartıcı suç işleyenler KKTC’de suçsuz insanlar deport

Deport edilen Savaş boybay suç makinesi olmuş durumdayken ülkemizde elini kolunu sallayarak gezerken ve suç işlerken masum insanlar yok yere deport ediliyor. Konu bahse olan şahıs Savaş boybay ‘’başkasının kimliğine bürünme’’ ‘’sahte davranış ile kayıt etme’’  suçlarını işledikten sonra serbest kalıyor sonrasında ise dün akşamki operasyonda 3 gr kokain türü uyuşturucu ile yakalanıyor ve belkide yine serbest bırakılacak. Yargının çaresiz mi kaldığı, yoksa işin içinde başka bir iş mi olduğu soruları kamuoyunun aklını karştırıyor. ve ülkede bu kadar suçsuz şekilde deport edilen insanlar varken bu suç makinesinin neden hala deport edilemediği de manidar.!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.