istanbul manzara

Suçlarını itiraf ettiler
589 okunma

Suçlarını itiraf ettiler

ABONE OL
2 Ekim 2016 15:28
Suçlarını itiraf ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’ye tasarruflarındaki uyuşturucu haplarla 2 günlüğüne gelen zanlılar İsmail Sargın ve Sacide Korkman tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı

Ercan Havaalanından ülkemize tasarruflarındaki uyuşturucu haplarla ülkemize 2 günlüğüne gelen zanlılar İsmail Sargın ve Sacide Korkman   tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Ali Gürkut olayla ilgili bulguları aktardı. Gürkut huzurda bulunan zanlılar İsmail Sargın ve Sacide Korkman’ın ülkemize 29 Eylül tarihinde saat 16.00 raddelerinde Ercan Havaalanından giriş yaptıkları esnada zanlı Sargın’ın tasarrufundaki çanta içerisinde yapılan aramada 1 adet içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen elle sarılmış sigara ile 18 adet mdma türü uyuşturucu olduğu düşünülen haplar bulunduğunu söyledi.

3 gün poliste tutuklu kalacaklar

Polis mesele ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada ayrıca konu çanta içerisinde başka kişilere ait 36 adet kredi kartı bulunduğunu da belirterek kartlarla ilgili de soruşturma başlatıldığını ifade etti. Polis çavuşu Gürkut zanlı Sacide Korkman’ın da bulunan uyuşturucu ve kartlarla ilgili bilgisi olduğunu vermiş olduğu gönüllü ifadesinde itiraf ettiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0