DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056482-0.85191%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sürücüler Tepkili ”Bu Çileyi Bitirin Artık”

Sürücüler Tepkili ”Bu Çileyi Bitirin Artık”

ABONE OL
11 Eylül 2017 10:06
Sürücüler Tepkili ”Bu Çileyi Bitirin Artık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altyapısı oldukça yıpranan ve sürücülerin tepkilerine neden olan Şehit Ecvet Yusuf Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları devam ederken, vatandaşlar okullar açılmadan yolun tamamlanıp trafiğe açılmasını bekliyor:

Altyapısı oldukça yıpranan ve sürücülerin sürekli tepkisine neden olan Şehit Ecvet Yusuf Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları devam ederken, okulların açılmadan bu çalışmaların tamamlanıp, yolun trafiğe açılması büyük önem taşıyor.

Peyderpey altyapısı tamamlanmaya çalışılan caddenin, okullar eğitime açılmadan trafiğe açılmaması durumunda bölgede kaos yaşanması bekleniyor.

Caddenin altyapısının tümüyle yenilenecek olması nedeniyle, çalışmaların tüm yıl devam etmesi de olası görünüyor.

2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılı’nın açılmasına 10 günden az bir süre kalırken, başkentte Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu, Atleks Sanverler Ortaokulu ve Türk Maarif Koleji okullarına gidişlerde kullanılan Şehit Ecvet Yusuf Caddesi’ndeki (Kızılbaş Yolu) altyapı çalışmaları okullar eğitime açılmadan tamamlanmaya çalışılıyor.

Özellikle sabah ve okul çıkışında okullar yolundaki trafiğin akmasında önem taşıyan Kızılbaş Yolu, uzun süredir trafiğe kısmen açık ve altyapı çalışmaları da devam ediyor.

Vatandaşlar, yolun altyapısının yenilenmesi ve asfaltlama çalışmalarının başlamış olmasının memnuniyet verici olduğunu ve şu sıralar bu çalışmalar nedeniyle trafikte biraz sıkışıklık yaşamalarına hoşgörüyle yaklaştıklarını belirtiyor. Ancak çalışmalar tamamlanıp, yol trafiğe açılmadan okulların açılması durumunda büyük bir kaosla karşı karşıya kalacaklarını dile getiren vatandaşlar, bu nedenle yolun bir an önce tamamlanmasını istiyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.