DOLAR 32,5611 0.22%
EURO 34,9840 -0.04%
ALTIN 2.446,550,44
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Tarık Akan’ın ölüm nedenini Müjdat Gezen açıkladı…

Tarık Akan’ın ölüm nedenini Müjdat Gezen açıkladı…

ABONE OL
16 Eylül 2016 10:33
Tarık Akan’ın ölüm nedenini Müjdat Gezen açıkladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

eşilçam’ın efsane oyuncusu Tarık Akan‘ın 66 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, ünlü aktörün arkadaşı ve meslektaşı Müjdat Gezen, Akan’ın ölüm nedeninin sanıldığı gibi akciğer kanseri değil karaciğer kanseri olduğunu söyledi. Gezen, “Akciğer kanserinden değil, maalesef karaciğere sıçramıştı. Akciğeri hemen hemen kurutmaya yakın, halletmişlerdi ama karaciğere sıçramıştı. Günde 4 paket sigara içiyordu. Eleştirdiğim tek yanı buydu” dedi.

Türk sinemasının dev isimlerinden Tarık Akan‘ın ölüm haberinin ardından, ünlü oyuncunun yakın arkadaşlarından Müjdat Gezen, Akan ile uzun yıllar süren dostluklarını CNNTürk ekranlarında anlattı. Gezen, “Hepimizin başı sağolsun. 3 gün evvel hayat arkadaşı Acun Günay ile konuştum. Yoğun bakımda olduğunu söyledi. Doktorlarla konuştum, ‘boşuna gelmeyin’ dediler, yanına almıyorlardı zaten. Tarık bizim yalnız meslektaşımız değildi. Dost olarak, arkadaş olarak çok başka bir insandı” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.