DOLAR 32,5171 0.22%
EURO 34,8831 0.35%
ALTIN 2.442,310,16
BITCOIN 2055141-0.54364%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
TC Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet  Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldı
  • Kibris Web Haber
  • SON DAKİKA
  • TC Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldı

TC Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldı

ABONE OL
1 Mart 2024 17:58
TC Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet  Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TC Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “İkili görüşmelerde Türkiye ekonomisine ilişkin gelişmeleri değerlendirirken çok taraflı kalkınma bankaları ve ülkelerle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendirecek hususlarda görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Şimşek, katıldığı G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına ilişkin, “Gerçekleştirdiğim ikili görüşmelerde Türkiye ekonomisine ilişkin gelişmeleri değerlendirirken çok taraflı kalkınma bankaları ve ülkelerle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendirecek hususlarda görüş alışverişinde bulunduk.” ifadesini kullandı.
Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı X’ten, Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına ilişkin paylaşım yaptı.

Yılın ilk G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldıklarını bildiren Şimşek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Küresel ekonomik görünümün yanı sıra gündemde yer alan eşitsizliklerin azaltılması, uluslararası vergilendirme ve sürdürülebilir kalkınmanın finansmanı konularını değerlendirdik. Ayrıca gerçekleştirdiğim ikili görüşmelerde Türkiye ekonomisine ilişkin gelişmeleri değerlendirirken çok taraflı kalkınma bankaları ve ülkelerle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendirecek hususlarda görüş alışverişinde bulunduk.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.