DOLAR 32,4898 0.05%
EURO 34,9555 0.54%
ALTIN 2.441,560,14
BITCOIN 2029079-2.15917%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Teminata bağlandı

Teminata bağlandı

ABONE OL
10 Haziran 2020 18:51
Teminata bağlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatlısu’da eski kız arkadaşı A.D ile tartışan ve ciddi şekilde darp ederek A.D’nin belinin kırılmasına neden olduğu iddia edilen ve tutuklanan zanlı Bestami Diko dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı..

Tatlısu’da eski kız arkadaşı A.D’nin kendisini sürekli arayıp rahatsız ettiği ve gittiği yerlere giderek kendisini takip ettiği gerekçesiyle ciddi şekilde darp ederek belinin kırılmasına neden olduğu ileri sürülen ve tutuklanan zanlı Bestami Diko hakkındaki soruşturma tamamlandı. “Ciddi darp”, “Vahim zarar”, “Rahatsızlık” ve “Uygunsuz tavır ve hareket” suçlarıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Diko tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Zanlının eski kız arkadaşı olan ve ihraç edilmesine rağmen kaçak yollardan yeniden KKTC’ye geldiği tespit edilen A.D’nin ise Lefkoşa’da “Askeri yasak bölgeyi ihlal” suçundan dolayı tutuklandığı öğrenildi.

Soruşturma tamamlandı

Meselenin tahkikat memuru Aygün Ağcabay, zanlı Bestami Diko’nun 6 Haziran 2020 tarihinde Tatlısu’da umumi bir yer olan Küçükerenköy sahilinde eski kız arkadaşı olan A.D ile sürekli olarak kendisini araması ve gittiği yerlerde peşinden gelmesi nedeni ile tartıştığını belirtti. Zanlının çıkan tartışma sonucu yerden aldığı taşları A.D’ye fırlattığını ve elleri ile vücudunun muhtelif yerlerine vurup ciddi şekilde darp ettiğini belirten Ağcabay, A.D’nin belinde kırık oluşmasına neden olduğunu açıkladı. Ağcabay, ayrıca zanlının yüzde 67 alkol tesiri altında bulunduğu sırada makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yaptığını kaydetti. Ağcabay, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını ifade ederek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Çiğdem Güzeler, zanlı Bestami Diko’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.