DOLAR 32,4958 -0.15%
EURO 34,9482 0.27%
ALTIN 2.435,060,50
BITCOIN 2063966-2.22038%
Lefkoşa
°

20:01

AKŞAMA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Teminatı ödeyip serbest kaldılar

Teminatı ödeyip serbest kaldılar

ABONE OL
12 Ekim 2016 17:01
Teminatı ödeyip serbest kaldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de bir bara giren ve işletme sahibini ciddi şekilde darp edip, tehditler savuran 3 kişiyle ilgili polis soruşturması tamamlandı. Metin Turunç, Ahmet Renk ve Emrah Piro isimli iki arkadaşı ile birlikte, daha önce kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle Girne’deki bir bara girerek işletmeciyi darp etmek ve tehditler savurmakla suçlanarak tutuklanmıştı.

Girne’de bir barın işletme sahibini, kendisini daha önce polise ihbar ettiği gerekçesi ile yüzüne yumruk atarak ciddi şekilde darp eden ve olay anında kanlarında 220 promil alkol olduğu belirtilen Metin Turunç ile iki arkadaşı Ahmet Renk ve Emrah Piro’yla ilgili polis soruşturması tamamlandı. Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 3 zanlı mahkemenin emir verdiği teminat şartlarını yerine getirerek davaları görüşülünceye kadar serbest kaldı.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Mahmut Borucu’yu tanık olarak dinletti.

Borucu, zanlıların, “şiddet tehdidi”, “ciddi darp”, “polisi darp ve görevinden alıkoyma” ve “sarhoşluk” suçlarından methaldar olduklarını kaydetti.

Meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirten Borucu, bu aşamada zanlıların ileride yargılanmada hazır olabilecekleri uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti dikkate alarak zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanıp haftada bir en yakın polis karakoluna haftada 4 kez ispat-ı vücut yapmasına karar verdi. Mesutoğlu ayrıca zanlıların, KKTC vatandaşı 1’er kişinin imza edeceği 30’ar bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi sonrası serbest bırakılmalarına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.