DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041966-1.17806%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Terbiyesiz Adam Kız Arkadaşını Öldüresiye Dövdü ve Bakın Neye Sebep Oldu.! -Kıbrıs Gercek
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Terbiyesiz Adam Kız Arkadaşını Öldüresiye Dövdü ve Bakın Neye Sebep Oldu.! -Kıbrıs Gercek

Terbiyesiz Adam Kız Arkadaşını Öldüresiye Dövdü ve Bakın Neye Sebep Oldu.! -Kıbrıs Gercek

ABONE OL
9 Mayıs 2017 11:03
Terbiyesiz Adam Kız Arkadaşını Öldüresiye Dövdü ve Bakın Neye Sebep Oldu.! -Kıbrıs Gercek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kız arkadaşı sırf kendisinden ayrılmak istediği için kızı tekme tokat dövdükten sonra kalça kemiğinin kırılmasına sebep oldu.

Uzun süredir kız arkadaşı Ş.P. ile araları bozuk olan Özdinç Taşkeser, dün sabah erken saatlerde  kız arkadaşının kalmakta olduğu yurda gitti.

Ardından Ş.P.’den ret yanıtı aldıktan sonra Özdinç Taşkeser, öfkelenerek  kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettikten sonra yere savurarak sağ kalça kemiğinin kırılmasına sebep  oldu.

Ş.P.’nin şikâyeti üzerine dün sabah gözaltlına alındıktan sonra  Taşkeser, yapılan sorgulamada işlediği suçu itiraf etti.

Taşkeser aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Özdinç Taşkeser’in davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 5 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 30 bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest kalmasına karar verdi.

Vahim zarar ve ciddi darptan yargılanacak

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Umut Kulle mahkemede verdiği ifadede Özdinç Taşkeser’in “vahim zarar”  ve “ciddi darp” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Umut Kulle, zanlının kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşının kalmakta olduğu öğrenci yurduna saat 03.20 sıralarında gittiğini ve ret cevabı alması üzerine Ş.P. isimli kadını ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Kulle, kavga esnasında Ş.P.’nin yere düşerek sağ kalça kemiğinin kırıldığını ifade etti. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Kulle, zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.