istanbul manzara

Togg’dan üçüncü bomba! Ticariler şimdiden sıraya girdi
124 okunma

Togg’dan üçüncü bomba! Ticariler şimdiden sıraya girdi

ABONE OL
6 Ekim 2022 16:41
Togg’dan üçüncü bomba! Ticariler şimdiden sıraya girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Togg, önümüzdeki haftalarda yeni C-SUV elektrikli ve yerli otomobilinin seri üretimine başlayacak. Tabii bir yandan da sürüş ve deneyim testleri ile şarj istasyonu kurulumları devam ediyor. Bugün ise 3. Trugo hızlı şarj istasyonu teslim edildi.

Togg, Trugo için 3. hızlı şarj istasyonunu duyurdu! Tam 300 kW

Trugo, bu ayın başında Bolu’da bulunan şarj istasyonu kurulumunu tamamladı. Şu an için 12 aracı aynı anda şarj edebilecek 6 istasyonun bulunduğunu görüyoruz. Ayrıca burada Star Charge tarafından üretilen yeni şarj ünitelerini konumlandırıldığını belirtelim.

Star Charge tarafından üretilen şarj istasyonları

Buna ek olarak, Togg’un eş ortaklarından Zorlu Holding’in çatısı altındaki Vestel tarafından da Trugo için üretilen onlarca şarj istasyonunun teslim edildiğini gördük. Fakat şu an için bu istasyonların herhangi bir yerde kurulumu yapılmadı.


Yeni Togg prototipleri köprüde boy gösterdi!

Yeni Togg prototipleri köprüde boy gösterdi!

Togg, geliştirdiği 2 prototipin gerekli güvenlik önlemleri altında Osmangazi Köprüsü’nden geçtiği deneyim testini paylaştı.

Dışarıdan bakıldığında tasarımları biraz farklılık gösterse de bu iki istasyon da temel olarak benzer performansa ve işleve sahip. Zira ikisi de DC üzerinden 180 kW hızında şarj desteği sunuyor. Bu sayede Togg otomobilleri yüzde 20 ila yüzde 80 arası dolumu 25 dakikada gerçekleştirecek.

Bugün ise Togg ve Trugo tarafından yapılan paylaşımlarda 3. tip çok daha güçlü bir şarj istasyonunun olduğu ortaya çıktı. Siemens tarafından üretilen bu istasyonlar tam 300 kW DC hızlı şarj desteği sunuyor. Bu sayede yalnızca otomobiller değil, elektrikli kamyon ve tır gibi büyük ticari araçlar da faydalanabilecek.

Trugo şarj istasyonu
Vestel tarafından üretilen şarj istasyonları

Yapılan paylaşımda ise şunlar söylendi:

İş ortaklarımızdan Siemens’in Trugo için ürettiği 300 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır. Trugo, 81 ilde hızlı şarj ve kesintisiz kullanıcı deneyimi ile tüm elektrikli araç kullanıcılarının kullanımına açık olacak.

Bolu’da kurulan istasyonu incelediğimiz videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Siz bu 3 yeni Trugo şarj istasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0