DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20741080.77542%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Twitter’da temizlik: Elon Musk, 1.5 milyar hesabı kapatacağını açıkladı

Twitter’da temizlik: Elon Musk, 1.5 milyar hesabı kapatacağını açıkladı

ABONE OL
9 Aralık 2022 12:00
Twitter’da temizlik: Elon Musk, 1.5 milyar hesabı kapatacağını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Twitter’ı satın aldığından beri platformda köklü değişiklikler yapıyor. Elon Musk, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Twitter üzerinden 1.5 milyar hesap kapatacaklarını açıkladı. Peki, ünlü iş insanı hesapları kapatırken neleri esas alacak? Herhangi bir Twitter hesabının kapatılması nasıl önlenir? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Elon Musk, Twitter’da yıllardır aktif olmayan hesapları kapatacak

Twitter sahibi ve aynı zamanda CEO’su olan Elon Musk, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1.5 milyar hesabı kapatacaklarını duyurdu. Bu hesaplar, Twitter’a uzun süredir giriş yapmayan ve paylaşım yapmayan hesaplar arasından olacak.

Ünlü iş insanı şirketi satın almadan önce eski Twitter yönetimiyle de benzer sebepten fikir ayrılığına düşmüştü. Twitter ve Elon Musk’ın ekibinin belirlediği sahte hesapların sayısı birbirleriyle uyuşmuyordu. Bu nedenle ünlü iş insanı, satın almadan önce bunların temizlenmesi gerektiğini savunuyordu. Elon Musk, yine bu sebeple şirketi satın almak için bir süre beklemişti.




Bu da oldu! Elon Musk Twitter ofisini yatak odasına çevirdi

Aldığı kararlarla gündemden düşmeyen Elon Musk, ilginç bir adım daha attı. Musk, Twitter ofisini yatak odasına dönüştürdü.

Sosyal medya ise bu paylaşımların ardından kısa süre içinde ikiye bölündü. Bazı Twitter kullanıcıları, uzun süre ara verdikten sonra platforma geri döndüğünü ve bunun yapılmaması gerektiğini belirtti. Diğerleri ise kullanılmayan hesapların platformda fazlalık olduğunu düşünüyor. Ek olarak da şifresini unutmuş ve yeni hesap açmış Twitter kullanıcıları da bu kararın yerinde olduğunu savunuyor.

Öte yandan aktif olmayan hesapların kapatılması için gereken sürenin ne kadar olduğunu henüz belli değil. Elon Musk, bu konuyla ilgili ilerleyen zamanlarda açıklama yapacaktır.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk, aktif olmayan hesapları kapatmalı mı ve bunun için ne kadar zaman aralığı olmalı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.